توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : random image
anita_sh
07-17-2012, 10:46 AM
سلام
1- میخوام header صفحه اول به صورت random تغییر کنه. ماژول random image رو فعال میکنم اصلا کار نمیکنه
2- میخوام درون هر صفحه که میشم تصاویری که در اون صفحه استفاده شده به صورت random در header نمایش داده بشه
ممنون میشم با جزویات توضیح بدین چون اینو اصلا کار نکردم
محمد محسنی
07-17-2012, 12:46 PM
دوست عزیز سلام
لطفا آدرس سایت را ذکر نمایید.
یا حق.
anita_sh
07-18-2012, 04:01 AM
دوست عزیز سلام
لطفا آدرس سایت را ذکر نمایید.
یا حق.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
shmata
07-18-2012, 06:49 AM
سلام
1- میخوام header صفحه اول به صورت random تغییر کنه. ماژول random image رو فعال میکنم اصلا کار نمیکنه
2- میخوام درون هر صفحه که میشم تصاویری که در اون صفحه استفاده شده به صورت random در header نمایش داده بشه
ممنون میشم با جزویات توضیح بدین چون اینو اصلا کار نکردم
قالب شما این قابلیت ندارد که به جای اون عکس بالای سایت یک اسلایدشو قرار بدید چون اونجا یک position نیست . برای اینکه در آن قسمت یک اسلایدشو قرار بدید باید اونجا یک positionبسازید .
anita_sh
07-18-2012, 10:06 AM
ممنون از راهنماییتون
من نتونستم position بسازم . طبق آموزشهای سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>ایجاد_یک_موقعیت_جد د_در_قالب_جوملا_1.5) جواب نداد!
میشه توضیح بدین لطفا
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.