PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سه سوال در مورد مطالب در جوملا

hisss
07-18-2012, 12:33 PM
سلام .
سه تا سوال داشتم در مورد مطالب در جوملا ...

- در حال حاضر با فعال کردن feed در منو آدرس rss من index.php?format=feed&type=rss هست چگونه این رو تبدیل کنم به mydomain.com/rss
- در قسمت image and links در مطلب چگونه عکس intro , full رو به صورت دیفالت به یک سایز با عرض و طول مشخص تبدیل کنم ؟
- به صورت کلی در هر پست تاریخ و ساعت زدن پست نمایش داده میشه . در قالبی که من استفاده میکنم به دلیل اینکه تاریخ هر پست در جایی مشخص تعریف شده در قسمت متا
فقط نویسنده نمایش داده میشود . چطور در قسمت متا ساعت زدن پست رو نمایش بدم ؟
قالب مورد استفاده : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
07-18-2012, 07:41 PM
سلام

- در حال حاضر با فعال کردن feed در منو آدرس rss من index.php?format=feed&type=rss هست چگونه این رو تبدیل کنم به mydomain.com/rss
مي تونيد فيد خودتون رو به يك منو اختصاص بديد و براش نام مستعار rss تعيين كنيد و اين آدرس رو به عنوان فيد توي سايتتون قرار بديد
البته راه ديگه اي هم داره و اون استفادهاز كامپوننت هاي SEF هست

- در قسمت image and links در مطلب چگونه عکس intro , full رو به صورت دیفالت به یک سایز با عرض و طول مشخص تبدیل کنم ؟
اگر منظورتون اين هست كه تصويردر صفحه ي اول به يك اندازه و در صفحه ي ادامه ي مطلببه انداز ه اصلي باشه مي تونيداز افزونه هاي بندانگشتي براي سايتتون استفاده كنيد.در صورتي كه منظورتون همينه پلاگين مروبطه رو معرفي كنم

- به صورت کلی در هر پست تاریخ و ساعت زدن پست نمایش داده میشه . در قالبی که من استفاده میکنم به دلیل اینکه تاریخ هر پست در جایی مشخص تعریف شده در قسمت متا
فقط نویسنده نمایش داده میشود . چطور در قسمت متا ساعت زدن پست رو نمایش بدم ؟
بهاين مسير بريد:
templates/yourtemplate/html/com_content
اينجا حداكثر 5 پوشه بايد ببينيد. يكي ازاين پوشه ها به نام feature وظيفه ي قالب بندي صفحه ي نخست شما رو به عهده داره. اين پوشه رو باز كنيد و فايل default.php رو ويرايش كنيد و به دنبال DATE_FORMAT_LC بگرديد(اين مورد رو سرچ كنيد توش)
اين جمله امكان داره يك شماره هم بهش اضافه شده باشه. مثلاً: DATE_FORMAT_LC3
خب كاري كه شما بايد بكنيد اينه كه اين رو به : DATE_FORMAT_LC2 تبديل كنيد

موفق باشيد

hisss
07-18-2012, 08:05 PM
خیلی ممنون از پاسخ کاملتون .
ممنون میشم اون افزونه بند انگشتی رو هم معرفی کنید .

shmata
07-18-2012, 08:19 PM
خیلی ممنون از پاسخ کاملتون .
ممنون میشم اون افزونه بند انگشتی رو هم معرفی کنید .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hisss
07-18-2012, 08:33 PM
در قسمت rss ممنون میشم یک بیشتر توضیح دهید .

firoozmandan
07-31-2012, 05:46 AM
سلام

برای تبدیل آدرس باید از کامپوننت های sef مانند artio - joomsef استفاده کنید

یا علی