PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست کمک محدود سازی

amirhessam
07-18-2012, 02:44 PM
با سلام و عرض خسته نباشید

دوستان خوبم بنده نیاز به این دارم که کاربران سایت رو محدود کنم.
در مورد این محدودیت توضیح میدم شما فزض رو بر این بگیرید که سایت 5 بخش متفاوت داره، کامپیوتر،تبلت،لپ تاپ ، موبایل و الترابوک.

حال من نیاز دارم که کاربر x رو جوری محدود کنم که فقط بتونه در بخش کامپیوتر مطلب ارسال کنه،یا مثلا کاربر y بتونه فقط در بخش تبلت و موبایل مطلب ارسال کنه. درحقیقت بشه نویسنده رو محدود کرد به ارسال مطلب در یک بخش یا مجموعه یا چند بخش و چند مجموعه انتخابی.
این امکان رو برای جوملا 1.5 نیاز دارم ممنون میشم کمک کنید.

shmata
07-18-2012, 08:25 PM
این افزونه تجاری دقیقا همونی است که میخواهید برای جوملا 1.5
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

amirhessam
07-19-2012, 05:10 AM
shmata (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) عزیز واقعا از شما ممنون هستم
شما با این افزونه کار کردید،من با چند افزونه مشابه کار کردم اکثرا در قسمت مطالب به مشکل بر میخورن و جواب نمیدن.
ممنون

mersad
07-19-2012, 06:18 AM
دروود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این موارد هم رایگان هست میتونید امتحان کنید

در پناه ایزد