PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا رفع ایراد نمایید

sib10
07-19-2012, 10:54 AM
سلام
با این مشکل مواجه شدم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
500 - یک خطا رخ داده است Illegal mix of collations (utf8_general_ci,IMPLICIT) and (utf8_unicode_ci,IMPLICIT) for operation '=' SQL=INSERT INTO `edc4x_finder_tokens_aggregate` (`term_id`, `term`, `stem`, `common`, `phrase`, `term_weight`, `context`, `context_weight`) SELECT t.term_id, t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context, ROUND( t1.weight * COUNT( t2.term ) * 1.700000, 8 ) AS context_weight FROM ( SELECT DISTINCT t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context FROM `edc4x_finder_tokens` AS t1 WHERE t1.context = 1 ) AS t1 JOIN `edc4x_finder_tokens` AS t2 ON t2.term = t1.term LEFT JOIN `edc4x_finder_terms` AS t ON t.term = t1.term WHERE t2.context = 1 GROUP BY t1.term ORDER BY t1.term DESC

مجموعه ها ساخته یا حذف و ویرایش می شن اما این پیغام داده میشه؟
ممنون

محمد محسنی
07-19-2012, 11:00 AM
دوست عزیز سلام

چه موقع این خطا بوجود آمد؟

آیا از ابتدا این خطا وجود داشت؟

بصورت آنلاین کار میکنید یا لوکال؟

سرور شما ویندوز است یا لینوکس؟

سرور مجازی شما چیست؟

یا حق.

sib10
07-19-2012, 11:11 AM
دوست عزیز سلام
سلام و خسته نباشید
چه موقع این خطا بوجود آمد؟
امروز وقتی کامپوننت وبلاگ دهی جومنا رو نصب کردم در قست اضافه و حذف مجموعه ها بوجود میاد
آیا از ابتدا این خطا وجود داشت؟
خیر
بصورت آنلاین کار میکنید یا لوکال؟
آنلاین
سرور شما ویندوز است یا لینوکس؟
لینوکس
سرور مجازی شما چیست؟
لینوکس
یا حق.
برای اولین بار هست این مشکل بروز کرده

محمد محسنی
07-19-2012, 11:21 AM
سلام

کامپوننت مربوطه را حذف نمایید ببینید مشکل برطرف می شود.

یا حق.

hesam_bdl
08-05-2012, 01:33 PM
با سلام دوستان.
من هم همین مشکل رو دارم اما فکر کنم بدونم از کجاست. من بعد از فعال سازی پلاگین زبان جوملا 2.5 به ایم مشکل خوردم. ولی نمیدونم چرا؟! من تونستم سایت رو دو زبانه کنم اما همون طور که sib10 گفتن در ایجاد مجموعه ایم مشکل پیش میاد. البته در موقع ایجاد مطلب جدید هم این مشکل پیش میاد. چون اونجا هم باید یکی از محموعه ها رو انتخاب کرد.

safajuy
08-05-2012, 03:43 PM
سلام

از جوملافارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)نسخه ی بومی شده ی ما استفاده می کنید یا اینکه از فایل زبان استفاده می کنید؟
نسخه ی ما چنین مشکلی نداره چون تگ زبان توش هست

مهدی.
08-07-2012, 03:10 AM
سلام

با مدیر هاست خود تماس بگیرید و بررسی کنید چه تغییراتی در سرور داده اند !؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

هیچکس تنهاتر از خدا نیست