ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسلاید شو قالب jp-modern

amir.net
07-19-2012, 04:45 PM
سلام دوستان
من تازه با جوملا اشنا شدم و چند تا سوال از اساتید دارم.
1.من قالب jp-modern رو نصب کردم توی توضیحات قالب زده بود که اسلاید شو داره ولی زمانی که نصب کردم اسلاید شو رو نداشت.چطوری اینو فعال کنم؟؟؟
2.من منو های قالب رو تغیر دادم حالا چطوری میتونم برای این منوها صفحه درست کنم و مطلب بذارم؟؟؟

P30Yaran
07-19-2012, 05:40 PM
سلام
دوست عزیز لطفا سوالاتون که در یک موضوع نیستند رو در تاپیک های جداگانه مطرح کنید!
در مورد سوال اولتون باید بگم که من از این قالب استفاده نکردم!
دو راه دارید ! یا اینکه بگردید توی ماژولها اگه ماژولش باشه و غیرفعال شده باشه ، فعالش کنید ! یا اینکه افزونه اسلایدشو جدیدی رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید و در موقعیت مناسب فعالش کنید!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

درمورد سوال دومتون هم سه تا پیشنهاد دارم
1-مقالات دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه کنید!
docs.joomlafarsi.com
2-کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید !
joomlafarsi.com/book
3-از آموزش زیر استفاده کنید
( فیلم آموزش تصویری نحوه چیدمان صفحه اصلی - توضیح کلی درمورد بخش و مجموعه و ساختن آنها - ارسال مطلب در سایت و بخشهای دیگر ! :.حجم اصلی فایل 444مگ هست - حجم فایل فشرده 2.8 مگ هست.:

دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
موفق باشید