PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قالب شبیه این: http://www.rassan.ir

vahidf
07-20-2012, 06:50 AM
سلام
من یه قالب میخوام که شبیه این سایت باشه: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یعنی یه جورایی صفحه اولش جمع و جور باشه. کسی میتونه کمک کنه؟

محمد محسنی
07-20-2012, 07:30 AM
دوست عزیز سلام

قالب مربوط به ja_mendozite از شرکت joomlart.com میباشد.

در ضمن این قالب تجاری میباشد.

یا حق.

vahidf
07-22-2012, 05:03 PM
خوب یه چیزی تو همین مایه ها هم باشه خوبه، سراغ ندارید؟

سهیل آتش رای
07-23-2012, 07:58 AM
اگه پست رو تبلیغاتی محسوب نکنیم میتونید یک نگاهی به سایت های موجود در امضای بنده بیندازید

kianesfahan
07-23-2012, 09:43 AM
اگه پست رو تبلیغاتی محسوب نکنیم میتونید یک نگاهی به سایت های موجود در امضای بنده بیندازید

با سلام .

که متاسفانه محسوب میشود .

موفق باشید

vahidf
07-23-2012, 12:49 PM
ممنون، ولی چیزی که می خواستم پیدا نکردم.
کسی چیز دیگه ای سراغ نداره؟
شبیه این هم باشه خوبه: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

mehdiii
07-23-2012, 03:08 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز ....

بنده درخواست قالب شبیه به این قالب را دارم که هدر منو و هدر سایت و رنگ بک گروند آن قابل تغییر باشد مکان اسلایدر رو هم بالای سایت داشته باشد ممنون میشم اگر کمکم و راهنمایی کنید ....

از دوستانی که به من کمک می کنند پیشاپیش تشکر می کنم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>