PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش مطالب

MRT69
07-20-2012, 09:45 AM
با سلام خدمت اساتید انجمن

من یه سایت خبری دارم که بخش های مختلف داره مثلا بخش ورزشی اجتماعی و ....
من از چند تا افزونه توی سایتم استفاده کردم مثل گلوبال نیوز یا اخرین مطالب یا مطالب پر بازدید
که توی صفحه اصلی هر بخش این افزونه ها وجود دارند

من می خوام توی هر بخش خبری که انتخاب میشه دیگه فقط اون خبر رو نشون بده افزونه ها و ... رو نشون نده

مثلا یه خبر رو از بخش ورزشی که انتخاب می کنم دیگه اون خبر رو فقط نشون بده و دیگه افزونه ها گلوبال و ... بالای اون خبر نمایش داده نشن

ادرس سایتمم اینه :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

ممنون میشم راهنمایی و کمکم کنید

absharnews
07-20-2012, 11:14 AM
شما باید در مدیریت ماژول در قسمت تخصیص منو لیست صفحاتی را که مایلید مطالب مربوط به آن ماژول نمایش داده شوند را انتخاب نمائید.

MRT69
07-20-2012, 01:00 PM
فکر کنم منظورمو بد گفتم

شما سایت منو نگاه کنید

من میخوام مثلا در صفحه اصلی بخش ورزشی ماژول های گلوبال و ... باشند ولی وقتی خبری رو انتخب می کنم دیگه این افزونه ها نمایش داده نشوند یعنی فقط مطلب نمایش داده شود ولی توی گزینه های ماژول فق می شود مشخص کرد که توی بخش ورزشی باشد یا خیر