PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش مطالب سایت به صورت وبلاگ

kakimar
07-20-2012, 11:31 AM
با سلام خدمت شما دوستان گرامی

من در نظر دارم قالب وبسایتم به گونه ای باشه که وقتی مطلبی ارسال می کنم به صورت پشت سر هم نمایش داده بشه و مثل قالبی که الان دارم در دسته بندی های مختلف نباشه.....
دقیقا مثل یک وبلاگ باشه یا اینکه مثل این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
از دوستان عزیز تقاضا دارم به من در این زمینه کمک کنند.
با تشکر از همه ی شما
آدرس وبسایت من(در حال ساخت) <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

K2 v2.5.6 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Joomla! 2.5.4

kakimar
07-21-2012, 04:41 PM
یکس از دوستام گفته یه کامپوننتی توی مدیریت قالب هست به نام content تا محتوا نمایش داده بشه.
به نظرتون درسته؟
اگه هست کسی میدونه چیه؟

shmata
07-21-2012, 06:12 PM
یکس از دوستام گفته یه کامپوننتی توی مدیریت قالب هست به نام content تا محتوا نمایش داده بشه.
به نظرتون درسته؟
اگه هست کسی میدونه چیه؟

شما میتونید یک آیتم منو ازنوع نمایش مجموعه به صورتبلاگبسازید مقاله زیررا مطالعه بفرمایید در اون توضیح داده شده
مدیریت منوها در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4_%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7% D8%B9_%D9%85%D9%86%D9%88_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88 %D9%85%D9%84%D8%A7_2.5)

kakimar
07-21-2012, 07:09 PM
با تشکر از راهنمایی شما دوست گرامی
اما منظورم این قسمت سبز رنگیه که در وسط قالب قرار داره
این هم نقشه ی موقعیت.........
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تمام گزینه ها هست به جز این گزینه mainbody/component