13460
07-21-2012, 05:04 AM
با سلام من حوملا 2.5 رو روی هاست رایگان نصب کردم در طول مراحل به مشکلی بر نخوردم ولی بعد از نصب صفحه اول بالا نمیاد و این خطا نشان داده میشود کامپوننت پیدا نشد
بخاطر یکی از دلایل زیر امکان دیدن این صفحه را ندارید :
مطلب از انتشار خارج شده باشد
یک موتور جستجو که یک لیست تاریخ گذشته از این سایت دارد
a آدرس اشتباه تایپ شده است
شما به این صفحه دسترسی نداشته باشید
منبع خواسته شده پیدا نشد
در هنگام پردازش درخواست شما خطایی رخ داده است
لطفا یکی از صفحات زیر را امتحان کنید:
صفحه نخست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
این سایت را جستجو کن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
در صورتی که با مشکلی مواجه شدید با مدیریت سایت تماس بگیرید
کامپوننت پیدا نشد
در ضمن وارد مدیریت سایت می شود و میخوام قالب سایت رو عوض کنم این خطا نشان داده میشه 500 - یک خطا رخ داده است
طرح بندی default یافت نشد
خواهش میکنم راهنمائی کنه کسی
آدرس سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
بخاطر یکی از دلایل زیر امکان دیدن این صفحه را ندارید :
مطلب از انتشار خارج شده باشد
یک موتور جستجو که یک لیست تاریخ گذشته از این سایت دارد
a آدرس اشتباه تایپ شده است
شما به این صفحه دسترسی نداشته باشید
منبع خواسته شده پیدا نشد
در هنگام پردازش درخواست شما خطایی رخ داده است
لطفا یکی از صفحات زیر را امتحان کنید:
صفحه نخست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
این سایت را جستجو کن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
در صورتی که با مشکلی مواجه شدید با مدیریت سایت تماس بگیرید
کامپوننت پیدا نشد
در ضمن وارد مدیریت سایت می شود و میخوام قالب سایت رو عوض کنم این خطا نشان داده میشه 500 - یک خطا رخ داده است
طرح بندی default یافت نشد
خواهش میکنم راهنمائی کنه کسی
آدرس سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)