ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در نصب SMF

alirezagoodarzi
03-05-2006, 01:26 PM
سلام
من SMF فارسی رو که تازه از سایت simplmachines گرفته بودم به همراه پک فارسی سازش از همون سایت نصب کردم و ظاهرا پیام "با موفقیت نصب شد" رو گرفتم ولی در لیست کامپوننتهای سایت نمیبینمش که که به منو اضافش کنم.
اصلا هر چی میگردم هیچ اثری ازش تو cpanel نیست.
فایلهاو فولدرهایی که خواسته بود قبل از نصب 777 کرده بودم.
بعد از نصب هم خودشون عوض شده بودند.

خیلی ممنون از توجهتون

mazlum
03-05-2006, 07:19 PM
سلام

شما اگه میخواهید فریوم SMF رو در کنار مامبو داشته باشید یعنی عضو گیری هر دو یکی باشه باید فریومSMF را در داتابیس مامبو نصب کنید یعنی هر دو در یک داتابیس باشند

و بعد کامپوننت مربوطه رو نصب کرده و تنظیماتش رو وارد کنید

آموزش نصب و استفاده از این کامپوننت هم اینجا هست

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

باز اگه مشکلی بود در خدمتیم

alirezagoodarzi
03-05-2006, 08:02 PM
خیلی ممنون از توجهتون بلاخره نصب شد و حالا باید این دو رو اونطور که شما گفتید به هم ربط بدم.
حالا برای تغییر فونت و ایجاد گروها و زیر گروها باید چه کار کرد ؟
به اضافه اینکه موقع ورود عضو پیغام میده چندین اشکال در قالب ایجاد شده و مسئول سایت تماس بگیرید؟
متشکر

mazlum
03-05-2006, 08:22 PM
اين مشكل برمیگرده به یکی از فایلهای ترجمه شده که قبلا در فریوم بررسی شده

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

alirezagoodarzi
03-06-2006, 05:01 AM
اين مشكل برمیگرده به یکی از فایلهای ترجمه شده که قبلا در فریوم بررسی شده

یا علی

سلام
با تشکر از توجهتون
لینک بالا به لینک زیر رفرنس میده:

این لینک هم به یک پیغام وصله
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

firoozmandan
03-06-2006, 07:52 AM
سلام
حق با شماست . لینک مشکل داشت و حل شد . <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی