توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال های من درباره ی جوملا 2.5.6
Shayan123
07-24-2012, 06:36 AM
سلام
ببخشید من 2 تا سوال دارم البته درباره ی جوملا 2.5.6 دارم
1- من وقتی میزنم نمایش سایت، سایت به این صورت است
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نه منوی اصلی داره نه ورود کاربران و...
میخواستم بپرسم مگه باید کاری انجام بدم تا درست بشه یا مدل همینطوری؟؟؟؟؟؟؟
اگه مدلش همینطوریه لطفا بگید باید چیکار کنم تا بشه مثل نسخه های قبلی؟؟؟؟؟؟؟
2- چطوری میشه جوملا 2.5.6 رو با ویبولتین 4.2.0 ست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه یه نفر به سوال های من پاسخ بده
mohammad973
07-24-2012, 06:42 AM
سلام دوست عزیز ؛
1 - خوب اول باید یک ماژول از نوع منو انتخاب کنید و مثلا نامش رو بگذارید منوی کاربری و اونو به موقعیت دلخواهتون منتسب کنید . اگر توی مدیریت منوهاتون ، منوی کاربری داشته باشید ، توی تنظیمات همین ماژول ، گفته کدوم منو رو میخواید توی این ماژول نمایش بدید ، منوی کاربری رو انتخاب میکنی .
2- شرمنده ، نمیدونم ، چون کار نکردم. دوستان انشاءالله راهنماییت میکنند .
موفق باشی .
Shayan123
07-24-2012, 06:59 AM
ببخشید میشه یکم وازه تر بگید
sahama
07-24-2012, 07:33 AM
خوب توصیه می کنم این کتاب رو بخونید
joomlafarsi.com/book
mohammad973
07-24-2012, 07:36 AM
افزونه ها > مدیریت ماژول ها > جدید > منو
حالا ، جلوی فیلد «موقعیت نمایش ماژول» ، با زدن دکمه «انتخاب موقعیت» ، موقعیت مناسب و دلخواهتون رو انتخاب کنید .
لیست کشویی حال ==> منتشر شده .
از سمت راست تصویر :: لیست کشویی انتخاب منو ==> منوی کاربری .
اگر بازهم نیازی به توضیح بود ، بگید . منتها دیگه مرحله به مرحله و کاملا واضح گفتم . موفق باشید .
Shayan123
07-24-2012, 09:59 AM
افزونه ها > مدیریت ماژول ها > جدید > منو
حالا ، جلوی فیلد «موقعیت نمایش ماژول» ، با زدن دکمه «انتخاب موقعیت» ، موقعیت مناسب و دلخواهتون رو انتخاب کنید .
لیست کشویی حال ==> منتشر شده .
از سمت راست تصویر :: لیست کشویی انتخاب منو ==> منوی کاربری .
اگر بازهم نیازی به توضیح بود ، بگید . منتها دیگه مرحله به مرحله و کاملا واضح گفتم . موفق باشید .
ممنون از کمکت. ولی اینکاری که تو گفتی من انجام دادم و فقط یه تب اومد بالای صفحه ی ولی من میخوام مثلا اینطوری بشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
البته این عکس مال جوملای 1.5.26 هست
mohammad973
07-24-2012, 10:19 AM
فکر کنم منظورت منوی های سمت راست و چپ باشه . من این قالب رو ندارم ؛ اول تست کنید ببینید که این موقعیت ها (right و left) توی قالب وجود داره ؟ اگر داره ، راهش همونه که گفتم . اگر نداره ، توی دانشنامه جوملا یا همین انجمن ، آموزش درباره افزودن موقعیت های جدید به قالب هست . سرچ کنید و اجرا کنید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.