ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : iframe کردن مطالب

Eskafild
07-24-2012, 07:22 AM
سلام
در قسمت منو ها چیزی به نام لینک آور هستش که با زدن آدرس یک سایت، اون سایت رو زیر مجموعه سایت خودمون نشون میده
می خواستم ببینم حالتی هست بشه مطالبی که وارد می کنیم به این حالت باشه؟
یعنی روی عنوان مطلب که کلیک می کنیم بره مثلا سایت تابناک ولی با هدر سایت خودمون مثل این:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

shmata
07-24-2012, 07:50 AM
سلام
در قسمت منو ها چیزی به نام لینک آور هستش که با زدن آدرس یک سایت، اون سایت رو زیر مجموعه سایت خودمون نشون میده
می خواستم ببینم حالتی هست بشه مطالبی که وارد می کنیم به این حالت باشه؟
یعنی روی عنوان مطلب که کلیک می کنیم بره مثلا سایت تابناک ولی با هدر سایت خودمون مثل این:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برای انجام این کار شما میتونید یا از لینک آور جوملا استفاده کنید که خودتون بهش اشاره کردید یا با تگهای html بتونید کار کنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

Eskafild
07-24-2012, 08:32 AM
من می خواستم کلا مطالبم رو این مدلی کنم
لینک آور که فقط تو منو ها میشه! تو مطالب هم میشه؟
این کد یه مشکلی داره من باید هر بار برم ویرایشگر رو غیر فعال کنم راه دیگه ای هست؟ پلاگینی؟

Eskafild
07-26-2012, 08:11 PM
از تنظیمات پلاگین ادیتور باید از گزینه ی :پاک کردن کدها هنگام ذخیره سازی هرگز رو انتخاب کنید.