PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف pop-up

BAEG[dot]IR
07-24-2012, 08:07 AM
با سلام.
در جوملا 2.5 فارسی، یک چیزی سمت چپ میاد بالا و نوشته برای حمایت از ما امتیاز دهید ...
اون رو چطور میشه حذف کرد؟

jalal_iranian
07-24-2012, 08:12 AM
با سلام

لطفا قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

BAEG[dot]IR
07-24-2012, 09:20 AM
با تشکر از راهنمایی شما.
جستجو کردم، منتها گویا با عنوان نادرست search کردم و به همین دلیل هم تاپیک مربوطه رو پیدا نکردم.

یک سوال دیگه.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
می خوام "Copyright © Joomlafarsi.com 2012 All rights reserved..." رو ببرم سمت چپ و همچنین اون دو بخش جوملا فارسی و اخبار جوملا رو حذف کنم.
ممکنه یکی از دوستان راهنمایی کنند؟

mohammad973
07-24-2012, 10:13 AM
اون دو بخش جوملا فارسی و اخبار جوملا رو حذف کنم.

از منوی مدیریت منوها > منوی پایین رو غیر فعال یا حذف کنید .

BAEG[dot]IR
07-24-2012, 12:49 PM
بسیار سپاسگزارم!
حالا این عبارت" Copyright © Joomlafarsi.com 2012 All rights reserved. Developed by Joomla Farsi (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) " رو چطور از "راست به چپ" به "چپ به راست" تبدیل کنم؟:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mohammad973
07-25-2012, 06:31 AM
از پوشه yjsgcore ، فایل yjsg_links.php رو باز کنید و تابع yjsg_links.php رو ویرایش کنید (انتهای کدهاتونه)

shmata
07-25-2012, 06:55 AM
IR;215685']بسیار سپاسگزارم!
حالا این عبارت" Copyright © Joomlafarsi.com 2012 All rights reserved. Developed by Joomla Farsi (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) " رو چطور از "راست به چپ" به "چپ به راست" تبدیل کنم؟:

به این منظور کافیه به آدرس

JoomlaRoot/templates/yougrids/css/layout.css
بروید و در خط 229 به cp# دستور float:left را اضافه کنید به این صورت

#cp{
float:left;
}

BAEG[dot]IR
07-25-2012, 05:07 PM
بسیار بسیار سپاسگذارم.
خیلی مفید بود.
فقط یک سوال دیگه دارم و در صورت تمایل، لطف می کنید در این مورد هم راهنمایی بفرمایید.
تونستم لوگوی همین قالب رو از تنظیمات قالب حذف کنم اما نمی دونم چطور اون رو جایگزین کنم.
قبلا با جوملا 1.0 کار می کردم و کلا هدر رو از پوشه ی Templates عوض می کردم اما الان تو جوملای 2.5 خودش هدر داره و فقط می خوام لوگو رو تغییر بدم اما نمی دونم چطور.

BAEG[dot]IR
07-25-2012, 05:10 PM
فکر کنم پیداش کردم.
باید yjsglogo.png باشه که باید فایل جایگزین رو با همین اسم آپلود کنم.
باز هم ممنون.

BAEG[dot]IR
07-25-2012, 05:48 PM
الان یه فایل تو پوشه ی images روی فایل مربوط به لوگو آپلود کردم و owerwrite رو زدم اما لوگو تغییری نکرد.

mohammad973
07-25-2012, 08:18 PM
حافظه کش مرورگرتون رو پاک کردید ؟ یه بار پاک کنید و باز امتحان کنید .