توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد هک شدن
paryl
07-24-2012, 10:51 AM
سلام دوستان ببخشید شماره ورود به هاست من لو رفته ویک بار هم وارد هاستم شده وحالا پسورد هاستم را عوض کرده ام می خواستم بپرسم آنها می توانند وارد هاستم بشوند با آن را هک کنند یا بعد از تغییر رمز خیالم راحت باشد.
mohammad973
07-24-2012, 10:55 AM
چطوری لو رفته ؟ اگر هک کرده اند که خوب مسلما باز هم میتوانند هک کنند و پسورد را به دست بیاورند . ولی اگر خودتان لو داده اید ، خیالتان راحت باشد !
Joomla Armator
07-24-2012, 11:01 AM
سلام دوستان ببخشید شماره ورود به هاست من لو رفته ویک بار هم وارد هاستم شده وحالا پسورد هاستم را عوض کرده ام می خواستم بپرسم آنها می توانند وارد هاستم بشوند با آن را هک کنند یا بعد از تغییر رمز خیالم راحت باشد.
دوست عزیز به سرعت سایت خود را به حالت آفلاین ببرید لطفا.امکان داره هکر شل اپلود کرده باشه.خواهش میکنم هرچه سریعتر این کارو انجام بدید بعد بهتون عرض کنم چکار کنید.
موفق باشید
Joomla Armator
07-24-2012, 11:50 AM
دوست عزیز
پسورد هاست شما رو هکر زده و یا از دوستان و آشنایانتان اون رو برداشته؟
paryl
07-26-2012, 10:13 AM
ممنون دوست من پسورد من از طریق یک آشنا لو رفته.
دوست عزیز به سرعت سایت خود را به حالت آفلاین ببرید لطفا.امکان داره هکر شل اپلود کرده باشه.خواهش میکنم هرچه سریعتر این کارو انجام بدید بعد بهتون عرض کنم چکار کنید.
موفق باشید
سلام
اگر شل آپلود کرده باشن حتی اگر سایت را آفلاین کنند باز شل قابل اجراست !
درسته ؟
kianesfahan
07-26-2012, 10:33 AM
دوستان لطفا کسانی که تجربه ندارند اطلاعات غلط ندهید .
دوست عزیز paryl (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) شما از کجا مطمن هستید که وارد هاست شما شده است ؟
شما دو راه حل دارید :
1 . تمامی فایل ها سایت را یکی یکی چک کنید و فایل اگر مشکوک بود حذف کنید . اگر از قبل بک اپ داشته باشید می توانید راحتر این کار را انجام بدهید .
2. اگر قبل از وجود این مشکل بک اپ از سایت تان دارید که بک اپ را اجرا کنید اگر هم ندارید و تاریخ وقوع این مشکل را می دانید به مدیر هاست تاریخ وقوع مشکل هاست را بدهید و بگوید قبل از این تاریخ در چه تاریخی بک اپ دارد و جدید ترین بک اپ ممکن را اجرا کنند .
موفق باشید .
Joomla Armator
07-26-2012, 12:10 PM
دوست عزیز اگر آشنا هست و اطلاعاتی در مورد هک نداره ایشون و یا اینکه لااقل میدونید که کاری خاصی انجام نمدیده نیازی نیست نگرانی خاصی داشته باشید.
علت اینکه بنده عرض کردم آفلاین کنید این بود که بنده فکر میکردم هکر زده پسورد شمارو معمولا هکرها زمانی که به هاست حمله مینکنن دو علت داره:
1.اینکه قصد زدن سرور از طریق سایت شما رو داشته باشند
2.اینکه قصد زدن سیستم های شخصی از طریق سایت شما رو داشته باشند
اگر مقصود زدن سرور باشه:
اگر کسی که پسورد هاست شما رو زده کمی قصد خرابکاری داشته باشه کافیه یک شل آپلود کنه و با اجرای اون سرور و تمامی سایت های بروی آن رو در عرض یک دقیقه به نابودی بکشونه (سرورهای زیادی هستن که از این راه هک شدند کافیه یه سرچ کوچیک بزنید)تعداد خط این برنامه کمتر از 23 خط است.
اگر مقصود زدن سییتم یوزرها باشه:
با آپلود یک کی لاگر به محض بازشدن سایت شما توسط یک فرد اون کی لاگر بروی سیستمشون فعال بشه و تمامی اطلاعات اون فرد رو برای هکر ارسال کنه(از جمله حساب های بانکی)حالا شما فرض بفرمایید این فردی که وارد سایت شما میشه میتونه چه بلایی بر سرش بیاد؟؟!!!
نکته قابل توجه اینکه کی لاگر با آنتی ویروس ها و حتی اینترنت سکوریتی و حتی نسخه Pure کسپر اسکای قابل شناسایی نیستند و کاربر شما به خیال امن بودن سیستمش وارد سایت شما بعد از اون وارد اطلاعات شخصی دیگه خودش میشه و پس از مدتی...
امیدوارم حساسیت موضوع براتون روشن باشه وقتی که یک پسورد از هاست رو هک میکنند،نه با خیال راحت بشینید و بگید فایل های هاست رو چک کنید؟!!!(امکان داره هکر شل مخفی آپلود کرده باشه)اونوقت چی؟:confused::confused:
یا اینکه بفرمایید:
دوستان لطفا کسانی که تجربه ندارند اطلاعات غلط ندهید .
اگر سوالی بود در خدمتتون خواهم بود.موفق باشید
Joomla Armator
07-26-2012, 12:16 PM
سلام
اگر شل آپلود کرده باشن حتی اگر سایت را آفلاین کنند باز شل قابل اجراست !
درسته ؟
بستگی به نوع شل داره؟سمت سرور باشه یا کلاینت؟
اگه سمت سرور باشه بله امکان اجرا هست،اما اگه سمت کلاینت باشه (منظورم کی لاگر باشه)در حالت عادی خیر اما بازهم امکانش وجود داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.