PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعریف پسوند iframe به جوملا

Eskafild
07-24-2012, 02:46 PM
سلام من می خواستم کد iframe به مطالبم اضافه کنم ولی نشون نمیده
همون طور که می دونید برای اینکار باید ادیتور ر غیر فعال کنم
حالا راهی نیست بدون غیر فعال کردنش نشونش بده؟

mohammad973
07-24-2012, 04:05 PM
نمیدونم میخواهید چکار کنید ، ولی آیا ماژول iframe داخل مدیریت ماژول ها بدردتون نمیخوره ؟

Eskafild
07-24-2012, 06:35 PM
می خوام هر مطلب رو به این شکل کنم
فکر نمی کنم ماژول بتونه این کار رو بکنه!

mohammad973
07-24-2012, 06:58 PM
! به چه شکل ؟

Eskafild
07-24-2012, 10:43 PM
! به چه شکل ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

shmata
07-25-2012, 05:40 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برای انجام اینکار باید به html و مفاهیم frame set (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مسلط باشید
این پلاگین هم میتونه کمک تون کنه . <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

Eskafild
07-25-2012, 05:43 AM
برای انجام اینکار باید به html و مفاهیم frame set (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مسلط باشید
این پلاگین هم میتونه کمک تون کنه . <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من فقط می خوام مطالب رو به صورت iframe بزنم اگه میشه برای این مورد راه حلی بدید، بدون اینکه مجبور بشم ویرایشگر رو غیر فعال کنم

shmata
07-25-2012, 06:04 AM
من فقط می خوام مطالب رو به صورت iframe بزنم اگه میشه برای این مورد راه حلی بدید، بدون اینکه مجبور بشم ویرایشگر رو غیر فعال کنم

عرض کردم پیاده سازی این مورد با frame set (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) انجام خواهد شد iframe با frameset باهم از نظر کارای کمی فرق دارند .
برای غیر فعال نکردن ویراشگر میتونید صفحه html بسازید و از مدیریت منو لینک خارجی بدید به اون صفحه ها .

Eskafild
07-25-2012, 06:53 AM
برای غیر فعال نکردن ویراشگر میتونید صفحه html بسازید و از مدیریت منو لینک خارجی بدید به اون صفحه ها .
خب من می خواستم هر مطلب که می زنم به این روش باشه از منو که مطلب نمی زنن:angry:

shmata
07-25-2012, 07:00 AM
من کی گفتم از منو مطلب بزن . گفتم بعد از اینکه Html ات درست شد از مدیریت منو لینک خارجی استفاده کن برای اینکه بتونی بهش لینک بدی .

Eskafild
07-25-2012, 12:01 PM
آقا من پلاگین رو هم نصب کردم و فعال ولی باز تو اچ تی ام ال نمی تونم از کد آی فرام یا اونی که معرفی کردید استفاده کنم! نشون نمیده
و چون می خوام هر مطلب جدید که می زنم به صورت آی فریم باشه نمی خوام ویرایشگر رو هم غیر فعال کنم!
چه راه دیگه ای هست؟
فقط از طریق مطلب جدید می خوام بزنم نه منو و لینک آور!

Eskafild
07-26-2012, 08:13 PM
از تنظیمات پلاگین ادیتور باید از گزینه ی :پاک کردن کدها هنگام ذخیره سازی هرگز رو انتخاب کنید.