توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مطالب پشت سر هم می آیند
parham heydari
07-24-2012, 05:20 PM
سلام من هر کاری میکنم مطالب سایتم پشت سرهم میاد ( هیچ فاصله ای نداره )
لطفا یکی بگه چه کار کنم
الان یکی دو روزه دارم دنبال نخود سیاه میگردم:butterfly:
والانم خیلی عصبانی ام:angry:
کـــــــــــــــــــــمــ ـــــــــــــــــــــــــ ــک
HELP ME
jalal_iranian
07-24-2012, 05:36 PM
با سلام
آدرس سایت رو بفرمایید.
یا علی
parham heydari
07-24-2012, 06:50 PM
سایتم رو تازه راه انداختم یک کم به هم ریخته است
ولی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
shmata
07-25-2012, 05:32 AM
سایتم رو تازه راه انداختم یک کم به هم ریخته است
ولی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
تمام صفحات فقط یک مطلب داشت . شما میتونید با استفاده از ادیتور متن موجود در جوملا اندازه و رنگ و فاصله و فونت و ... برای هر قسمت از مطلب تون که تمایل داشته باشید تنظیم کنید.
احتمالا شما مطلب تونو یک راست کپی paste میکنید و انتشار میدید .
parham heydari
07-25-2012, 07:05 AM
ببینید من قبلا یک وبلاگ داشتم دارم مطالبم رو از رو اون کپی paseمی کنم ولی به صورت معمولی هم که می نویسم باز هم نمی شه یک خط فاصله داد (حتی وقتی به صورت html می نویسم)
shmata
07-25-2012, 07:26 AM
ببینید من قبلا یک وبلاگ داشتم دارم مطالبم رو از رو اون کپی paseمی کنم ولی به صورت معمولی هم که می نویسم باز هم نمی شه یک خط فاصله داد (حتی وقتی به صورت html می نویسم)
اگه به صورت html بنویسید مشکلی پیش نمیاد (فقط تگهای داخل body رو paste کنید .)
parham heydari
07-25-2012, 07:35 AM
من هم این کار رو انجام دادم ولی تاثیری نداره
به هر حال ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.