توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جوملا؟؟
aryan_tech
07-24-2012, 06:07 PM
سلام به همه بچه ها این اولین مطلب منه امید وارم که جای درستی نوشته باشم;)
من تاحالابا جوملا کار نکردم
امروز می خواستم ببینم جوملا چیه وتو لکال هاست نصبش کردم
من با وردپرس کارکردم ومیخوام ببینم که اگر جوملا بهتر بود از جوملا استفاده کنم:rolleyes:
حال:
1.میشه بگین از کجا میتونم قالب رایگان بگیرم؟
2.افزونه یا به قول جوملا ماژول چیه واز کجا باید بگیرم؟
3.تفاوت ورد پرس با جوملا در چیست؟
4.اولین کار با جوملا چیست؟؟(یعنی وقتی که جوملا نصب شد باید اول چیکار کنم)
5.امنیت جوملا در چه اندازه است؟
6.توسیه های شما بزر گواران در باره جوملا برای بنده
با تشکر
محمد محسنی
07-24-2012, 06:11 PM
دوست عزیز سلام
به انجمن جوملا فارسی خوش آمدید.
پیشنهاد ما
مطالعه مستندات جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C)
و مطالعه کتاب جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
میباشد.
موفق و پیروز باشید.
یا حق.
aryan_tech
07-24-2012, 06:14 PM
دوست عزیز سلام
به انجمن جوملا فارسی خوش آمدید.
پیشنهاد ما
مطالعه مستندات جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C)
و مطالعه کتاب جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
میباشد.
موفق و پیروز باشید.
یا حق.
ممنون از شما
میشه لطفا به سوالاتم هم جواب بدین;)
mohammad973
07-24-2012, 06:30 PM
سلام .
1- کافیه توی اینترنت سرچ کنید ، قالب های زیادی هست . قالب پیش فرض جوملا فارسی ( Yougrids معروف به امیر کبیر) هم یکی از بینظیر ترین قالب های اونه که به راحتی در دسترسه .
2- افزونه در جوملا ، فقط ماژول نیست . بلکه شامل کامپوننت ، پلاگین و ماژول است ::
جوملا ، خودش دارای یک هسته قدرتمنده . کامپوننت ، افزونه ایه که مستقیما به این هسته اضافه میشه و اونو گسترش میده . پلاگین هم مثل کامپوننته ، منتها ، میتونند دارای نمودهای ظاهری برای نمایش در سایت هم باشند . و بیشتر برای مطالب به کار می رند ولی خوب کاربردهای بیش از این هم دارند که به مرور باهاش بیشتر آشنا میشد . و اما ماژول ، چیزی رو به هسته اضافه نمیکنه . بلکه از امکانات هسته+پلاگین استفاده میکنه و محتوایی رو در موقعیتی دلخواه از سایت (با تنظیمات دلخواه) به نمایش در میاره .
3- زیاد آشنایی ندارم ؛ فقط میدونم وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا برای سایت*ها و وبلاگ هاست برای محتوای آموزشی، تجاری، علمی و... همچنین قابلیت ایجاد سایت*های اجتماعی با افزونه*های قدرتمندی که داره . با PHP نوشته شده و از MySQL استفاده میکنه و حاصل کارش خیلی تروتمیزه ! جوملا هم مدیریت محتوای محبوبیه که با PHP نوشته شده و از MySQL استفاده میکنه . افزونه های بسیار زیادی براش منتشر شده که قدرت بسیار زیادی به اون داده . کار با اون بسیار راحته و امنیت خوبی داره .
اینا مطالبی که با یه سرچ تو اینترنت میشه برداشت کرد .
4- قبل از نصب جوملا باید طرح و نقشه و هدفتون از کار با جوملا رو بدونید . اینکه بعد از نصب جوملا تازه ببینید چکار کنید به نظرم درست نیست . شاید اصلا اون چیزی که شما دنبالش هستید ، با جوملا جواب نده و باید از CMS دیگه ای استفاده میکردید ! پس اول هدفتون رو مشخص کنید .
5 - افزونه های زیادی در این زمینه هست . خودتون هم می تونید امنیتش رو بالا ببرید . مقاله های بسیار زیادی در این زمینه وجود داره .
6 - ! .
aryan_tech
07-24-2012, 07:06 PM
ممنون از شما که اینقدر خوب وکامل توضیع دادین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.