PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پشتیبان گیری پیشرفته JoomlaPack

cnacna
07-25-2012, 11:52 AM
سلام
من میخوام از سایتهام پشتیبان گیری کنم joomla 1.5
موضوعات رو بررسی کردم و الان 2 سوال واسم پیش اومده

1-اگر از joomlapack استفاده کنم دقیقاً از چی پشتیبان گیری می کنه؟ واسه این میپرسم که بعضی ها تو تاپیک های مختلف نوشته بودن که این کار رو باید از طریق php my admin انجام بدیم یا یه جا دیگه گفته بودن اینجوری از دیتابیس نمیتونی بکاپ بگیری و.....

2- من از طریق php myadmin هاست خودم یه بکاپ خواستم بگیرم. البته همه مشخصاتی که باید تیک می زدم (طبق این آموزش : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%A8%D8%A7%D9%86_%D8%A7%D8%B2_%D8%AF%DB%8C%D8%AA% D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3_%D8%A8%D8%A7_%D8%A7%D8%B3% D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87_%D8%A7%D8%B2_PHPMyAd min ) توی php my admin هاستم نبود. بهرحال بکاپ گرفتم ولی وقای آوردم توی localhost مال wampserver اررور داد!!!!

آقا من یه بکاپ می خوام که اگه سایتم مشکل پیدا کرد راحت بتونم برگردونشم به حالت اول
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

cnacna
07-26-2012, 05:46 AM
آقا من جواب سوال خودمو پیدا کردم
می نویسم واسه بقیه که همین سوال رو دارن
بهترین بکاپ واسه سایتتون بکاپ گرفتن از طریق کنترل پنل سایتتونه. از همه فولدرها و فایلها بکاپ بگیرید.از پایگاه داده هم بکاپ بگیرید.
من که بکاپ گرفتم بیشترین حجمش 38 مگابایت بود. یعنی حجمشم زیاد نمیشه
این کامپوننتها هم اکثراً از پایگاه داده بکاپ میگیرن