ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود جوملا از وب رسمی جوملا

newdesign
07-25-2012, 03:44 PM
با سلام. من جوملا 2.5.6 را نصب کردم و روی سرور زمپ هم اجرا شد ولی در کنترل پنل، در بالای اون یه سری خط ارور دیده میشه. مثلا میگه خط 29 ارور داره. جوملا را از همین سایت دانلود کردم

بعدش از سایت خود جوملا دانلود کردم و اروری نبود. اگه از این که از جوملا دانلود کردم کار کنم، برای ایجاد وب فارسی به مشکل بر میخورم. من موقع نصب زبان فارسی را انتخاب کردم ولی کنترل پنل هنوز بزبان انگلیسیه. توی طراحی وب فارسی مشکلی پیش میاد؟

محمد محسنی
07-25-2012, 03:49 PM
دوست عزیز سلام

با سلام. من جوملا 2.5.6 را نصب کردم و روی سرور ومپ هم اجرا شد ولی در کنترل پنل، در بالای اون یه سری خط ارور دیده میشه. مثلا میگه خط 29 ارور داره. جوملا را از همین سایت دانلود کردم

در صورت امکان خطا ها را اعلام نمایید چه بودند.

در ضمن از چه ورژن ومپ استفاده می کنید؟

یا حق.

newdesign
07-25-2012, 03:52 PM
دوست عزیز سلام

در صورت امکان خطا ها را اعلام نمایید چه بودند.

یا حق.
سلام دوست عزیزم
ارورها را درست یادم نیست.

newdesign
07-25-2012, 03:55 PM
برای طراحی وب فارسی اگه با ورژن انگلیسی بسته خود جوملا کار کنم به مشکلی بر میخورم؟

محمد محسنی
07-25-2012, 04:03 PM
دوست عزیز سلام

در پیغام خصوصی به شما رعایت قوانین را تذکر دادم

ولی شما رعایت نمی کنید.

در این حالت در صورت تکرار در ادامه از کمک به شما معذوریم.

**
4) از بکار بردن بیش از انداره نشانه های نگارشی (مثلا ! - . ، ؟ و ...) و شکلک ها، فونت های بسیار درشت یا استفاده نامناسب از رنگ ها و هر کار دیگری که باعث بهم خوردن نظم انجمن شود خودداری کنید.

11) سعی کنید اطلاعاتی که ممکن است برای راهنمایی شما مورد نیاز باشد (مثل آدرس سایت، تغییراتی که اخیراً انجام داده اید، نسخه جوملا و مامبو، نسخه کنترل پنل و ... ) را ذکر کنید تا نیاز به پرسش مجدد نباشد. همچنین درصورتی که برای راهنمایی سوالاتی از شما پرسیده شده، به تمام سوالات پاسخ دهید.

برای طراحی وب فارسی اگه با ورژن انگلیسی وب سایت خود جوملا کار کنم به مشکلی بر میخورم؟

نه مشکلی پیش نمی آید
ولی از آنجا که با جوملا آشنایی لازم را ندارید پیشنهاد میکنم جوملا فارسی را نصب نمایید.

یا حق.