PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در نمايش سايت

majid_bs
02-06-2007, 04:30 PM
سلام
من از مامبو 4.6.1 استفاده ميكنم. آنرا روي سرور به طور كامل نصب كردم. فايل configuration.php را نيز ايجاد كردم اول پيغام داد كه يك template انتخاب كنيد حالا كه template را انتخاب كردم هيچي نمايش نميدهد. مي توانم وارد قسمت مديريت شوم فقط وقتي آدرس سايتم را ميزنم يك صفحه كاملا سفيد نشان ميدهد. ضمن اينكه روي صفحه كه كليك راست ميزنم و view source را انتخاب ميكنم كد صفحه را كامل ميدهد
لطفا راهنمايي كنيد. متشكرم

abtin
02-06-2007, 06:02 PM
سلام ..

لطفا آدرس سایتتون رو بدین .. از چه قالبی استفاده میکنین ؟

majid_bs
02-08-2007, 10:37 AM
متشكرم
آدرس سايت :<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نام فالب : warmish_community سايت طراح : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sorry4uboth
02-08-2007, 10:40 AM
سایت شما بدون مشکل باز میشه

تنها مشکلی که داره اینه که این قالب اصلا فارسی نشده!!

majid_bs
02-08-2007, 10:47 AM
من الان هر قالبي را تست ميكنم نمي تونم ببينم نمي دونم چرا؟ قبلاهم با php به اين مشكل برخورد كردم البته يه سايت ديگه بود كه از cms استفاده نكرده بودم جالب اينجا بود كه در بعضي از سيستمها نمايش مي داد و در بعضي همين مشكل و داشت. درست مثل الان IE من مشكلي نداره چون فقط بااين سايت اينجوري مي شه

sorry4uboth
02-08-2007, 11:15 AM
با یه سیستم دیگه تست کنید!
یا ISP تو رو عوض کنید!

بهرحال مشکلی نیست فعلا!

نوید
02-08-2007, 11:20 AM
سلام
برای منم صفحه سفید میاد
تنظیمات php سرورت با مامبو سازگاره؟

hossein.shokrzadeh
02-08-2007, 11:28 AM
براي من با فاير فاكس درسته، با ie مشكل داره و سفيد مياد!
احتمالا مشكل مال بروزره، نويد تو با چي تست كردي؟

sorry4uboth
02-08-2007, 11:30 AM
سلام
برای منم صفحه سفید میاد
تنظیمات php سرورت با مامبو سازگاره؟

با فایرفاکس و IE7 که موردی نداره!

شما وقتی میتونید وارد مدیریت بشید پس نباید مشکلی باشه!

با یه سیستم دیگه تست کنید

یا cache مرورگرتون رو خالی کنید