توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست افزونه ای برای استاندارد سازی سایز تصاویر
MRT69
07-26-2012, 06:54 PM
با سلام خدمت اساتید محترم
من افزونه ای می خوام که بااون یک سایز استاندارد برای عکس های سایتم مشخص کنم و اگر عکسی با سایز بزرگتر از سایز پیش فرض توی سایت منتشر شد سایز به صورت خودکار کوچک شده و به سایز استاندارد برسد
برای جوملا 1.5 فکر کنم یه پلاگین به اسم imagesized یا افزونه multithumb بود نمی دونم این افزونه برای 2.5 هم وجود دارد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید و لینکی از این افزونه ها برای 2.5 بدید انگلیسی هم بود مهم نیست
با تشکر
mohammad973
07-26-2012, 07:34 PM
من با sigplus کار میکنم و کافیه توی پلاگینش تنظیم کنی و توی مطالبت عکس ها رو فراخوانی کنی . دقیقه همون چیزی هست که شما میخوای . توی گوگل سرچ کن و فارسیش رو از یه سایت معتبر دانلود کن .
P30Yaran
07-26-2012, 08:31 PM
سلام
از افزونه زیر هم می تونید استفاده کنید (مخصوص جوملا 2.5 هست)
نحوه کار : بعد از نصب پلاگین برید به مدیریت پلاگین و فعالش کنید (توی تنظیماتش سایز عکس رو تعیین کنید)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
ad110
08-10-2012, 11:44 AM
سلام
از افزونه زیر هم می تونید استفاده کنید (مخصوص جوملا 2.5 هست)
نحوه کار : بعد از نصب پلاگین برید به مدیریت پلاگین و فعالش کنید (توی تنظیماتش سایز عکس رو تعیین کنید)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
سلام
من اینو نصبش کردم
اما چیزی توی پلاگینها نیومد
میشه بگید با چه نامی میاد؟
ad110
08-10-2012, 12:02 PM
سلام
من اینو نصبش کردم
اما چیزی توی پلاگینها نیومد
میشه بگید با چه نامی میاد؟
خوب پیداش کردم
اما اصلا از تنظیماتش سر در نیاوردم
لطفا در مورد اپشنهاش و اینکه چجوری باید تنظیم کنیم توضیح بدید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.