PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد آپدیت ماژول منو

composer
07-29-2012, 09:00 AM
دوستان منوی بالای سایت من مربوط به خود قالب هست که yougrid هست.الان جوملای من 2.5 هست ولی این قالبآپدیت نیست به همین دلیل منو های این قالب مشکلاتی دارند مثلا نقشه سایت رو نمایش نمیده.در مازول های منوی بالا هم منوی این قالب به صورت جداگانه وجود نداره که اونو دوباره نصب کنم بلکه تنها یک پلاگین داره که اون اپدیته.کسی می تونه کمکی کنه که چطوری منوی این قالب رو آپدیت کنم؟اگر ورژن جدید این قالب رو نصب کنم مشکل حل میشه؟ با تشکر

jalal_iranian
07-29-2012, 12:01 PM
با سلام

اگر از آخرین ورژن جوملا فارسی استفاده کنید قالب پیشفرض نیز بروز شده است. در هر صورت قالب و افزونه های مرتبط در آدرس زیر موجود است.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگر آدرس سایت رو بفرمایید دقیقتر میشه مشکل رو بررسی کرد که مربوط به قالب است یا خیر.

یا علی

composer
07-29-2012, 07:54 PM
پلاگین جدید این قالب رو قبا از همین آدرس که دادین نصب کردم ولی مشکل حل نشد.از دوستان دیگه کسی میتونه کمک کنه؟

jalal_iranian
07-30-2012, 06:09 AM
دوست گرامی طبق پیامی که ارسال کردید اگر مشکل شما فقط با ساخت لینک xml است خدمتتون بگم که این مورد ارتباطی به منو شما نداره و همونطوری که در پاسخ پیام شما گفتم برای ساخت لینک منو xml میتونید از لینک خارجی برای نوع منو استفاده کنید.