PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برگزاری آزمون آنلاین

k_yk1987
07-29-2012, 09:43 AM
سلام دوستان
من تو شرکتمون با جوملا 2.5 فارسی یک وب سایت داخلی راه اندازی کردم که همه کاربرانمون اون رو روی سیستم هاشون می بینند
می خوایم یک آزمون غیر حضوری و به صورت کتاب و جزوه باز برگزار کنیم که 20 تا 30 تا سوال داره
می خواستم ببینم امکانش هست از طریق سایت جوملایی برگزار کنیم یا نه ؟
می خوام روی لینک کلیک کنن صفحه امتحان باز بشه و همکارام ابتدا مشخصاتشون رو وارد کنند و بعد هم سوالات آزمون رو مشاهده کنند و جواب بدهند
البته امتحان بصورت تستی و تسریحی هستش .
لطفا اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید بازگو کنید .
ممنون
نماز و روزه هاتون هم قبول باشه انشاءالله
منتظر پاسخهاتون هستم
یا علی

k_yk1987
07-29-2012, 10:01 AM
دوستان اینو یادم رفت بگم
قبل از اینکه این تاپیکو بزنم تو انجمن گشتم
نتیجشم زیاد بود
اما من دنبال یه چیزی هستم که هم ترجیحا فارسی باشه هم ساده
در نهایت هم جواب (نتیجه) امتحانو مشخص کنه
اگر پولیش هم باشه لطفا معرفی کنید
یا اگر کسی می تونه کمکی کنه خبر بده
ممنون

reza7
08-01-2012, 10:32 PM
کامپوننت پولي انگليسي زياده اما مجاني چيزي که رو جوملا 2.5 هم نصب بشه من اين رو ديدم: ARI Quiz Lite (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) فارسي هم چيزي من پيدا نکردم اگر شما پيدا کردي اينجا بنويسيد چون من هم دنبال يه کامپوننت کامل مي گردم

ari quizسه نوع سوال چند گزينه ايي- صحيح/غلط و تشريحي رو داره.
اگر سوالات فقط چهار جوابي بود من نرم افزار تستا رو پيشنهاد مي کردم خيلي ساده و بي دردسره تو يه ديرکتوري نصبش مي کردي و لينکشو ميذاشتي براشون(تستا به جوملا وصل نميشه يه برنامه تحت وب مستقله)

komehgroup
08-23-2012, 07:18 AM
سلام
این سیستم یکی از سیستم های تجاری سایت ARISOFT می باشد . البته این نرم افزار نسخه لایت و رایگان را نیز دارا می باشد که امکانات و ویژه گیهای نسخه تجاری را دارا نمی باشد . در اینجا به چند نکته از کاربردهای نسخه تجاری پرداخته و برای دستیابی به اطلاعات تکمیلی شما را به سایت سازنده هدایت می نماییم :

- امکان ایجاد بی نهایت آزمون
- امکان ایجاد بی نهایت مجموعه و زیر مجموعه برای هر آزمون
- امکان ایجاد بانک سئوالات برای هر مجموعه
- امکان استخراج سئوالات از بانکهای آزمونی متفاوت
- امکان لاگ زمان
- امکان محدودیت در شرکت در آزمون به تعداد مورد نظر مدیر
- امکان دریافت کارنامه توسط کاربر در پایان آزمون
- امکان دریافت عملکرد کاربر در آزمون توسط ایشان ( کدام سئوال اشتباه و کدام سئوال درست پاسخ داده شده )
- امکان مدیریت زمان برگزاری آزمون
- امکان درج سئوالات چند جوابی
- امکان درج سئوالات و برگزاری آزمونهای تشریحی
- امکان درج سئوالات و برگزاری آزمون های drag &drop
- امکان ویرایش نحوه نمایش و فیلدهای قابل نمایش برای کاربر در خروجی
- نمایش اتفاقی سئوالات برای کاربر در هنگام برگزاری آزمون
- جابجایی پاسخها در هنگام نمایش برای هر کاربر ( یعنی اگر پاسخ صحیح یک سئوال را گزینه ب انتخاب کرده باشید ، یک کاربر ممکن است گزینه صحیح برایش ب نمایش داده شود و کاربری دیگر گزینه ج ، که این امر احتمال تقلب در آزمون را کاهش میدهد )
- استفاده از تکنولوژی آژاکس
- محدودیت زمان در پاسخ دهی ( بدین صورت که با تنظیمات مدیر ، کاربر می تواند تا پایان یک زمان خاص مثلا 40 ثانیه یک سئوال را پاسخ دهد ، در غیر اینصورت به سئوال بعدی هدایت میشود )
- امکان ایجاد پرش از روی سئوال و رفتن به یک سئوال دیگر
- امکان مدیریت اینکه چند سئوال بصورت دائم نمایش داده شود و تعدادی هم اتفاقی
- امکان ایجاد یک ماشین حساب در سیستم هنگام برگزاری آزمون
- امکان ایجاد قالبهای ارسال کارنامه به ایمیل
- امکان دریافت خروجی
- امکان وارد کردن سئوالات با فرمت csv
- پشتیبانی از sh404SEF
- امکان ارتباط با JomSocial
- امکان ارتباط با Community Builder
- امکان ایجاد آموزش قبل از شروع آزمون

و بسیاری امکانات دیگر ....

در عین حال برای بازدید از سایت سازنده و دریافت اطلاعات تکمیلی به زبان انگلیسی ، اینجا کلیک نمایید .
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
موفق ، پیروز و سربلند باشید .

گروه کومه komehgroup@yahoo.com <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

لینک موضوع مورد بحث در انجمن و تاپیک خاص خود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)