PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب rtl داره ولی کار نمیکنه! نمیره رو پیشفرض

almaweb.ir
07-29-2012, 04:17 PM
سلام دوستات...

این سایت منو ببینید : almaweb.ir

قابلیت راست چین رو داره... (از تو منوهاش بگردید میبینید)
اما وقتی میزنم راستچین هیچ اتفاقی نمی افته!
از تو تنظیمات قالب هم قابلیت راستچین برای پیشفرض رو نداره!
اینم یوزر و پسورد سایتم اگه میشه و براتون زحمتی نیست ی نگاه بندازین:
اگه کسی یوزر و پسورد خواست بگه بهش بدم...

خیلی خیلی ممنون

Joomla Armator
07-29-2012, 05:08 PM
سلام دوستات...

این سایت منو ببینید : almaweb.ir

قابلیت راست چین رو داره... (از تو منوهاش بگردید میبینید)
اما وقتی میزنم راستچین هیچ اتفاقی نمی افته!
از تو تنظیمات قالب هم قابلیت راستچین برای پیشفرض رو نداره!
اینم یوزر و پسورد سایتم اگه میشه و براتون زحمتی نیست ی نگاه بندازین:
اگه کسی یوزر و پسورد خواست بگه بهش بدم...

خیلی خیلی ممنون

دوست عزیز اگر خواستید اطلاعات رو ارسال کنید تا سایتتون رو چک کنم البته نمیدونم تیم جوملا این اجازه رو میده یا نه!!! موفق باشید.

P30Yaran
07-29-2012, 05:31 PM
دوست عزیز اگر خواستید اطلاعات رو ارسال کنید تا سایتتون رو چک کنم البته نمیدونم تیم جوملا این اجازه رو میده یا نه!!! موفق باشید.

سلام
قوانین سایت :
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.

دوست عزیز لطفا یه بار دیگه قوانین رو مطالعه کنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید

almaweb.ir
07-30-2012, 01:59 PM
سلام
قوانین سایت :
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>قوانین-انجمن
موفق باشید

ممنون دوست عزیز.. قوانین رو خوب اجرا میکنید و اینکه خوب بلدین بگید قالب تجاریه و..(تو پستای قبلیم) ولی هیچوقت مشکل رو برطرف نمیکنید!
من بعضی وقتا تعجب میکنم.. .. خب الان من باید چیکار کنم؟ یوزر و پس رو بدم ب خودتون ی نگاهی بندازید؟ ممنون میشم

Joomla Armator
07-30-2012, 02:14 PM
سلام
قوانین سایت :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>قوانین-انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
موفق باشید

ممنون از یادآوریت حمیدجان...:thanks:

Joomla Armator
07-30-2012, 02:26 PM
ممنون دوست عزیز.. قوانین رو خوب اجرا میکنید و اینکه خوب بلدین بگید قالب تجاریه و..(تو پستای قبلیم) ولی هیچوقت مشکل رو برطرف نمیکنید!
من بعضی وقتا تعجب میکنم.. .. خب الان من باید چیکار کنم؟ یوزر و پس رو بدم ب خودتون ی نگاهی بندازید؟ ممنون میشم

دوست عزیزم شما چک کنید که زبان فارسی بخش کاربری نصب باشه اگر نبود فایل رو از وب سایت رسمی جوملا دانلود ونصب کنید

P30Yaran
07-30-2012, 02:54 PM
سلام
دوست عزیز شما سوالی بپرس که ربطی به تجاری بودن قالب یا افزونه نداشته باشه ، اگه من اون رو بلد باشم و تا حدی که در توانم باشه حتماً کمکتون خواهم کرد ! (بحث سر اینه که قالب و افزونه تجاری علاوه بر اینکه رفع مشکلش در این انجمن خلاف قانون هست، اگه شما قالب رو خریداری کرده باشید سایت پشتیبانی قالبتون، سوالات شما رو به صورت رایگان جواب میده و مشکلتون رو رفع خواهد کرد)
اگه مدیران این قانون رو بردارند جواب پاسخ شما رو خواهم داد!
درضمن بحث سراین هم نیست که شما پسورد رو به من بدید یا شخص دیگری ! من قانون رو بیان کردم که یاداوری کرده باشم در صورت قرار دادن اطلاعات سایتتون به کاربران ، تیم جوملا فارسی هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت!
موفق و پیروز باشید

almaweb.ir
07-31-2012, 08:07 AM
دوست عزیزم شما چک کنید که زبان فارسی بخش کاربری نصب باشه اگر نبود فایل رو از وب سایت رسمی جوملا دانلود ونصب کنید
سلا دوست عزیز.. ممنونم از پاسختون .. یکی پیدا شد هوای مارو داشته باشه!
بسته نسبی کلا انگلیسیه!! زبان فارسی رو پیدا نکردم... اگه میشه لینکشو بهم بدید

Joomla Armator
07-31-2012, 09:59 AM
سلا دوست عزیز.. ممنونم از پاسختون .. یکی پیدا شد هوای مارو داشته باشه!
بسته نسبی کلا انگلیسیه!! زبان فارسی رو پیدا نکردم... اگه میشه لینکشو بهم بدید

بفرمایید دوست عزیز:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>