PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش مطالب در تمام عرض صفحه بدون navigation

boloor
07-29-2012, 06:17 PM
با سلام
بعضی مطالب سایت فضای زیادی لازم داره و لازمه که قسمت منو ها از حالت نمایش خارج بشه تا مثلا عکس فضای بیشتری داشته باشد .
مشکل من اینه که منو ها رو (navigation) از حالت نمایش خارج کردم و منو ها تو صفحه های دلخواهم نمایش داده نمیشن ولی باز هم فضای خود منو ها خالی باقی می مونه و عکس یا سایر مطالب تو تمام صفحه نمایش داده نمیشن .

دیگه نمیدونم باید چیکار کنم ....

shmata
07-29-2012, 07:10 PM
با سلام
بعضی مطالب سایت فضای زیادی لازم داره و لازمه که قسمت منو ها از حالت نمایش خارج بشه تا مثلا عکس فضای بیشتری داشته باشد .
مشکل من اینه که منو ها رو (navigation) از حالت نمایش خارج کردم و منو ها تو صفحه های دلخواهم نمایش داده نمیشن ولی باز هم فضای خود منو ها خالی باقی می مونه و عکس یا سایر مطالب تو تمام صفحه نمایش داده نمیشن .

دیگه نمیدونم باید چیکار کنم ....
باید به استایل مربوط به قسمت منوها رجوع کنید و width , height اونها را از div بردارید و
width , height مربوطه را به ul بدید تا در صفحاتی که اون ماژول نمایش داده نمیشه جای ماژول باقی نمونه .

salamati
09-18-2012, 06:20 PM
باید به استایل مربوط به قسمت منوها رجوع کنید و width , height اونها را از div بردارید و
width , height مربوطه را به ul بدید تا در صفحاتی که اون ماژول نمایش داده نمیشه جای ماژول باقی نمونه .

باتشکر... ولی باعرض پوزش پاسختون کامل نیست! لطفا بفرمائید چطوری میتونیم اینکار انجام بدیم!

مهدی.
09-18-2012, 09:40 PM
باتشکر... ولی باعرض پوزش پاسختون کامل نیست! لطفا بفرمائید چطوری میتونیم اینکار انجام بدیم!
سلام

کاربر bollor شما هستید ؟ اگر بله که لطفاً قوانین انجمن را مطالعه فرمایید ! اگر هم خیر لطفاً مشکل خود را مجزا از این تاپیک مطرح کنید تا بررسی و پیگیری شود !

اگر برای این تاپیک نیاز به توضیح بیشتر باشد کاربری که ایجاد تاپیک کرده اند پیگیری خواهند کرد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست