توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب مامبو با استفاده از easyphp
ashkanjoon
02-07-2007, 06:17 PM
با سلام به مدیریت محترم و کاربران گرامی سایت بزرگ و محبوب مامبو
من در بخش فناوری اطلاعات اداره ای مشغول به کار هستم که این اداره دارای شبکه ای بسیار بزگ می باشد که در این شبکه بالغ بر450 تا 500 کامپیوتر موجود می باشد. جهت اطلاع رسانی فوری در این شبکه از یک سایت داخلی تحت Lan استفاده می کنیم و برای اینکار با استفاده از برنامه easyphp برنامه مدیریت محنوای نیوک رو نصب کردیم و از اون به نحو مطلوبی استفاده می کنیم.
اما چند روز پیش دستوری به ما دادن جهت راه اندازی سایت مجزایی برای دفتر ریاست این مجموعه که شکل و امکاناتی متفاوت داشته باشه و از اونجایی که من تازه با سایت شما و مامبو آشنا شده بودم و با توجه به توانایی های مامبو تصمیم گرفتم تا برای راه اندازی این سایت جدید از مامبو استفاده کنم اما متاسفانه بعد از نصب موفقیت امیز مامبو وقتی به صفحه اصلی مامبو یا به قسمت مدیریت سایت وارد می شم با پیام های خطایی مواجه می شم که اگر نشه این پیام ها رو حذف کرد و مشکل رو حل کرد عملا امکان استفاده از مامبو رو نخواهم داشت در صورتی که با استفاده از easyphp من اون یکی سایت رو روی شبکه داخلی بدون هیچ پیام خطایی راه اندازی کردم و بدون هیچ مشکلی مشغول به کار هستش. حالا شما چه پیشنهادی دارید یا به چه صورت می توانم بدون اینکه مشکلی برای سایت اولی که با نیوک بود پیش بیادش سایت دوم رو هم با مامبو راه اندازی کنم. منتظر راهنمایی های شما دوستان گرامی هستم.
abtin
02-07-2007, 06:24 PM
سلام .. ورودتون رو به انجمن تبریک میگم همچنین انتخاب مامبوی مامبولرن رو
واسه استفاده از مامبو بهترین شبیه ساز appserv هستش .. میتوینین اون رو از سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دانلود کنین ;)
پیروز باشید !
ashkanjoon
02-07-2007, 06:27 PM
خطاهای مشاهده شده در صفحه اصلی مامبو :
Notice: Undefined variable: return in d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 47
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 2724
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 2496
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 587
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 588
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 589
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 590
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 591
اما با مراجعه به آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هیچ خطایی مشاهده نمی شود اما همینکه یوزرنیم و پسورد مدیر رو وارد کردیم در صفحه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> خطاهای زیر مشاهده می شود.
Notice: Undefined variable: return in d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 47
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in d:\program files\easyphp1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 142
لطفا درخصوص رفع این مشکل من را راهنمایی نمایید.
abtin
02-07-2007, 06:31 PM
شما از چه مامبویی استفاده میکنین ؟ از کجا دانلود کردین ؟ از این مامبو استفاده کنین : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و البته برای جلوگیری از مشکلات پیش بینی نشده :
واسه استفاده از مامبو بهترین شبیه ساز appserv هستش .. میتوینین اون رو از سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دانلود کنین ;)
پیروز باشید !
ashkanjoon
02-07-2007, 06:34 PM
ابتین جان من مامبو رو از همین سایت دانلود کردم ورژن اون هم همینی که شما گفتید هستش.
حرف شما متین. اما این تفاوت ها و خطاها فکر کنم برای تغییراتی باید باشد که در فایل php.ini داد اما با توجه به اینکه من سایت قبلی رو با کلی از اخبار و اطلاعاتی که تا کنون به اون ارسال شده در حال حاضر با استفاده از easyphp دارم می خواستم تا مامبو رو هم به نوعی با این سیستم راه اندازی کنم. ضمنا ایا امکان استفاده همزمان از easyphp و برنامه هایی که با اون می شود مامبو رو راه اندازی کرد مشکلی رو ایجاد نمی کنه یا برای سرور یا هر کدوم از این سایت ها مشکلی رو پدید نمیاره هر چند بعید می دونم دو تا سرور روی یک کامپیوتر جوابگو باشه
ashkanjoon
02-07-2007, 07:06 PM
یه مطلب جالب اینکه وقتی مقدار zlib.output_compression = Off رو در php.ini به On تغییر می دهم فقط دو خطا در صفحه اصلی نمایش داده می شه همچنین یک کد خطا هم به دلیل فعال کردن zlib در اول سایت نیوک مشاهده میشه آیا فکر - کمک یا نظر مفدید پیشنهاد می کنید که این مشکل مرتفع بشه؟
abtin
02-07-2007, 07:09 PM
مشکل از همون شبیه سازه .. و متاسفانه استفاده از 2 شبیه ساز متفاوت بر روی یک دستگاه وجود نداره ولی شما میتونین یک کاربکنین برای استفاده از مامبو ...
از دیتابیس های اطلاعاتتون که ماله مامبو نیست بک آپ بگیرین و از appserv استفاده کنین و دیتا ها رو برگردونین .. اینجوری مامبو رو هم بدون مشکل تجربه خواهید کرد و لذت خواهید برد ;)
abtin
02-07-2007, 08:09 PM
یه کار دیگه ههم میتونین بکنین .. 2 شبیه ساز رو نصب کنین و وقتی میخواین از easyphp استفاده کنین appserv رو stop و وقتی میخواین از appserv استفاده کنین easyphp رو stop ;) ممنونم حسین جان از پیشنهادت :)
radmehr
02-07-2007, 08:17 PM
شما میتونید از دو شبیه ساز روی یک سیستم استفاده کنید!
فقط باید port جداگانه ای برای هر کدوم در نظر بگیرید
مثلا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بشه appserv و <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بشه easyphp
مامبو هم با easyphp زیاد سازگار نیست.
ashkanjoon
02-08-2007, 09:08 AM
شما میتونید از دو شبیه ساز روی یک سیستم استفاده کنید!
فقط باید port جداگانه ای برای هر کدوم در نظر بگیرید
مثلا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بشه appserv و <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بشه easyphp
مامبو هم با easyphp زیاد سازگار نیست.
رادمهر جان از پیشنهاد شما خیلی ممنونم و اگر عملی بشه گره کارم باز میشه. فقط یه سوالی بصورت پیش فرض easyphp حتما روی port 80 هستش اما چطور می تونم appserv را طوری تنظیم کنم که روی port 81 کار بکنه و همزمان بتونم هم سایت نیوک رو روی easy php داشته باشم و هم سایت مامبو رو روی appserv (راستی شما مطمئن هستید که اینطوری نیازی به stop کردن یکی و start دیگری نیست و همزمان امکان استفاده هستش دیگه؟)
ضمنا چطور می توانم بر روی appserv آی پی سرور رو تعریف کنم تا کاربران با مراجعه به اون آدرس سایت رو ببینند. در easyphp یه فایلی به نام <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> داره که این امکان رو به میده که به اینصورت شماره آی پی رو براش تعریف کنی : Listen 127.0.0.1:80 اما در همین فایل در برنامه appserv این کد به چشمم نخورد آیا راه دیگری داره؟ چطور می شه اینکار رو انجام داد؟
sorry4uboth
02-08-2007, 09:28 AM
شما هنگام نصب میتونید پورت رو انتخاب کنید
ashkanjoon
02-08-2007, 10:35 AM
من الان easyphp رو با استفاده از Listen 127.0.0.1:81 روی port 81 تنظیم کردم اما نتونستم هر دو رو همزمان روی سیستم اجرا کنم
sorry4uboth
02-08-2007, 10:38 AM
الان فرق بین این دو آدرس چیه؟؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ashkanjoon
02-08-2007, 10:49 AM
محمد جان همانطوری که شما در کد دومی اشاره کردین می توان با استفاده از این کد در پورت 81 سایت رو فراخوانی کرد. اما من چون خیلی به کار با appserv آشنایی نداشتم easyphp را با استفاده از ویرایش فایل <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> روی پورت 81 تنظیم کردم (127.0.0.1:81) اما فایل <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در برنامه appserv تقربا ظاهری متفاوت با easyphp داره.
اما با این حال که appserv اجرا شده نتونستم easyphp رو اجرا کنم البته آپاچی اجرا می شود ولی mysql اجرا نمی شود.
radmehr
02-08-2007, 10:53 AM
شما چرا خودتو میپیچونی ؟!
شما که از اول easyphp رو سیستمت نصب بود! به اون چیکار داشتی!
Appserv رو نصب میکردی .. موقع نصب پورت رو 81 انتخاب میکردی.
ashkanjoon
02-08-2007, 10:56 AM
چشم رادمهر جان الان مجددا Appserv رو نصب می کنم و اون رو هنگام نصب روی پورت 81 تنظیم می کنم ببینم چی مشه. راستی چطور میشه به Appserv آی پی کامپیوتر سرور رو داد؟
ashkanjoon
02-08-2007, 12:18 PM
رادمهر جان من Appserv رو روی پورت 81 نصب کردم اما همچنان امکان اجرای همزمان Appserv و easyphp روی یک سیستم وجود نداره البته مثل حالت قبل Appserv اجرا میشه اما بعد از اجرای easyphp اپاچی اجرا اما mysql اجرا نمی شه و بعد از اینکه easyphp رو می بندیم دیگه Appserv هم کار نمی کنه و باید مجددا راه اندازی بشه.
حالا اگه بخواهیم به Appserv آی پی سرور رو بدیم چطور باید اینکار رو انجام داد تا کامپوتر های موجود بر روی یک شبکه براحتی بتوانند با فراخوانی ای پی ادرس آن سایت رو مشاهده کنند.
sorry4uboth
02-08-2007, 12:39 PM
باید در کنار IP شماره پورت رو هم بدید!
توجه داشته باشید این موضوع به این تاپیک ربطی نداره
شما همه شبیه سازها رو پاک کنید و یک APPSERV تنها بریزید و بدون مشکل هر سیستمی رو که خواستید روش ست کنید
ashkanjoon
02-08-2007, 12:50 PM
محمد جان این هم یه سواله دیگه و برای من تازه کار مهم. و فکر می کنم که مشکلاتی که به نصب مامبو ربط پیدا می کنه باید در این تالار مطرح بشه نه یا من اشتباه می کنم؟
بله من هم بخاطر اینکه می خوام از Appserv استفاده کنم هم برای نیوک هم برای مامبو دارم می پرسم که به چه نحوی می شود در این برنامه ای پی کامپیوتر سرور رو ست کنم تا همه همکارانم بتوانند از سایتی که با مامبو درست خواهم کرد استفاده کنند. لطفا راهنمایی کنید چطور میشود Appserv را تنظیم نمود به شکلی که بجای اینکه به ادرس localhost/mambo برای مشاهده سایت مراجعه کنم مثلا به ادرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> مراجعه و سایت را مشاهده کنم
sorry4uboth
02-08-2007, 12:57 PM
ببینید این موضوع:
1- بارها مطرح شده
2- به انجمن "نصب مامبو" مربوط نمیشه!
ولی بهرحال
شما مقادیر localhost رو در فایل تنظیمات هر دو سیستم به IP سیستمتون تغییر بدید مشکل حل میشه
با نصب تنها یک شبیه ساز این امکان برای شما به راحتی قابل استفاده هست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.