PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از انجمن ساز

ice man
07-30-2012, 08:05 PM
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم:)

من برای طراحی وب سایتم به یک انجمن ساز احتیاج دارم از آنجا که من از نسخه 2.5.6 جوملا استفاده می کنم می خواستم بدونم که از چه انجمن سازی می تونم استفاده کنم که با جوملا سازگار باشه؟

با تشکر:whistle:

mersad
07-30-2012, 08:22 PM
دروود

شما میتونید از هر انجمن سازی که دلخواه شما هست استفاده کنید
مگر این که بخواهید در خود جوملا انجمن ایجاد کنید که این کار باید توسز افزونه ها انجام بشه
انتخاب این موضوع بسته به موضوع سایت شما و تعداد کاربران شما هست

پیشنهاد میکنم از انجمن ساز smf استفاده کنید

در پناه ایزد

poonoodi
07-30-2012, 09:08 PM
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم:)

من برای طراحی وب سایتم به یک انجمن ساز احتیاج دارم از آنجا که من از نسخه 2.5.6 جوملا استفاده می کنم می خواستم بدونم که از چه انجمن سازی می تونم استفاده کنم که با جوملا سازگار باشه؟

با تشکر:whistle:

مسلما سازگار با جوملا فقط کیونا است
ضمنا کیونا انجمن ساز زیبایی است که اگر حال و حوصله رسیدگی بهش رو داشته باشین زیباتر هم میشه
و برای ایجاد انجمن های متوسط گزینه مناسبی است
انجمن ساز smf که دوستمون هم گفتن عالیه و پشتیبانش هم همین جوملا فارسی خودمونه
ولی کیونا برای جوملا مثل برادره

موفق باشید

ice man
07-31-2012, 04:49 AM
با تشکر از دوستان:wink:

دوستان من آخرین ورژن smf و فارسی ساز اون رو از سایت مربوطه دانلود کردم و با موفقیت هم نصبش کردم اما نمی دونم که چه جوری وارد بخش مدیریتی اون بشم منظورم اینه که در مرورگر چه آدرسی رو باید بنویسم تا وارد بخش مدیریتی اون بشه؟:question:

و آیا smf آموزشی هم داره؟اگه آموزشی داره میشه لینکش رو برام بزارید چون اگه بخوام از smf استفاده کنم به آموزش اون نیاز دارم.
راستی، همین انجمن که خیلی زیبا هم هست آیا با انجمن ساز طراحی شده؟ اگه اینطوره با چه انجمن سازی؟:question:
با تشکر :thanks:

poonoodi
07-31-2012, 04:05 PM
سلام

آموزش smf (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

ضمنا سوالات خود را در ابطه با smf در انجمن مربوطه پیگیری نمایید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشید