توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال عدم نمایش بکگراند منو در صفحات داخلی
mohammadkiani
07-31-2012, 10:02 AM
سلام دوستان
من برای منوی سایتم از منوهای سایت apycom.com استفاده کردم.
همه چیز درسته؛اما وقتی وارد صفحات داخلی می شوم دیگر زیرمنو نمایش داده نمیشود.
دمو:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
( منوی بالا )
مشکل چیست؟
shmata
08-04-2012, 06:26 AM
از مدیریت ماژول ها وارد ماژول منو سایت تون شوید و ماژول منو رو انتخاب کنید و از قسمت تخصیص منو میتونید صفحاتی رو که تصمیم دارید منو در اون نمایش داده بشود را انتخاب کنید .
mohammadkiani
08-04-2012, 06:42 AM
دوست عزیز
ممنون از راهنمایی تون
اما انگار دمو رو مشاهده نکردید !!!
منو در تمامی صفحات نمایش داده می شود؛ اما زیر منوی آبی رنگ و متحرک آن در تمامی صفحات قابل مشاهده نیست. منظورم اون قسمت بود.
shmata
08-04-2012, 07:58 AM
دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون اما انگار دمو رو مشاهده نکردید !!! منو در تمامی صفحات نمایش داده می شود؛ اما زیر منوی آبی رنگ و متحرک آن در تمامی صفحات قابل مشاهده نیست. منظورم اون قسمت بود. به آدرس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بروید و
کد زیر را انتهای فایل اضافه کنید :
li#current.active{
background:url(images/lava.png) no-repeat scroll left top transparent !important;
}
مشکل دوم حرکت کردنش است که : برای حرکت تصویر آبی رنگ مابین آیتم ها منو باید تصویر lava.png در پوشه images کپی کنید .
mohammadkiani
08-04-2012, 08:26 AM
دوست عزیز بازم ممنون بابت راهنمایی
اما اون کدی که گذاشتید برای این هست که وقتی یک آیتمی active هست یعنی در اون صفحه هستم زیرش اون عکس ما بیاد. اما من این رو نمی خوام
لطفا به لینک زیر بروید:
در منوی بالای دیگه اون عکسی که ما بین آیتم های منو حرکت بکند نیست. من می خوام کاری کنم که منوی بالا مثل صفحه نخست سایت باشه.
shmata
08-04-2012, 10:23 AM
باید source سایت تونو برای اون مورد ببینم تا بتونم راهنمایی کنم .
mohammadkiani
08-04-2012, 10:29 AM
لطفا پیغام خصوصی خودتون رو چک کنید
من یوزر و پسورد رو براتون فرستادم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.