توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شاید سوال همه باشه
hassan.joomla
08-01-2012, 12:12 AM
سلام خدمت دوستان و مسئولان سایت
من الان 2 شبه دارم جستجو می کنم و جواب سوالاتم رو پیدا نمی کنم پس همه سوالاتم رو اینجا می پرسم لطف کنید دوستان راهنمایی بفرمایید.
می دونم خیلی ها مثل من تازه کارند پس می تونه سوال همه باشه پس لطف کنید دوستان راهنمایی بفرمایید
سوال اول :
برای ثبت موضوع جدید باید چی کار کنم
مثلا موضوعات
خبر ورزشی
تصاویر
دانلود
....
mohammad973
08-01-2012, 12:34 AM
سلام . شما باید موضوعات مورد نشرتونو تحت عنوان مجموعه تعریف کنید ::
از طریق منوی محتوا > مجموعه ها > ایجاد مجموعه جدید .
بعد از ایجاد مجموعه هاتون ، کافیه هر مطلب جدیدی که نوشتید ، اونو زیر مجموعه یکی از مجموعه هایی که ساختید قرار بدید . ضمن اینکه هنگام ایجاد آیتم های منوهای دلخواهتون ، بگید که هر آیتمی کدوم مجموعه (موضوع) شما رو باز کنه .
hassan.joomla
08-01-2012, 12:59 AM
درسته ولی یه مشکل دیگه است و اون مطلب رو تو صفحه اصلی نشون نمی ده فقط باید اون مطلب رو از نوع مجموعه مطالب نمونه بزاری تا تو صفحه اصلی نشون بده
باید چی کار کرد ؟
mohammad973
08-01-2012, 01:12 AM
نه دوست عزیز ، شما مطالبتون رو توی مجموعه ی دلخواه خودت ایجاد کن . بعد هرکدوم رو که خواستی توی صفحه اول نشون بدی ، اون رو ویژه کن . هر موقع نخواستی دیگه صفحه اول باشه ، از حالت ویژه در بیار !
kianesfahan
08-01-2012, 01:41 AM
کاربر hassannamdar (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) از این پس هم از عنواین سوال مرتبط با مشکل خود استفاده نماید .
قوانین انجمن را نیز یک بار مطالعه کنید .
موفق باشید .
hassan.joomla
08-01-2012, 06:34 AM
نه دوست عزیز ، شما مطالبتون رو توی مجموعه ی دلخواه خودت ایجاد کن . بعد هرکدوم رو که خواستی توی صفحه اول نشون بدی ، اون رو ویژه کن . هر موقع نخواستی دیگه صفحه اول باشه ، از حالت ویژه در بیار !
دوست عزیز ویژه هم که کنم نمایش نمی ده؟
P30Yaran
08-01-2012, 07:06 AM
سلام
لطفا در موقع ایجاد تاپیک در انتخاب نام مناسب دقت کنید (تاپیک شاید سواله همه باشه صحیح نیست به نظرم ایجاد بخش یا ارسال مطلب به صفحه اصلی میزاشتید بهتر بود)
مراحل زیر رو طی کنید :
منو - منوی اصلی - صفحه اصلی رو بر روی نمایش مطالب ویژه تنظیم کنید و در تنظیماتش مطالب مجموعه هایی که باید در صفحه اصلی رو نشون بده رو تنظیم کنید
در امضای من یک تاپیک هست تحت عنوان آموزش نصب جوملا بر روی هاست و لوکال هاست
در اون یک تاپیک هست در مورد ایجاد مطلب و بخش و ارسال به صفحه اصلی اون فیلم رو مشاهده کنید تا حدودی مشکلتون رو برطرف می کنه
موفق و پیروز باشید
hassan.joomla
08-01-2012, 02:28 PM
P30Yaran (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ممنون از راهنماییت و من می دونم که همه تازه وارد ها مشکل منو دارند فقط نمی دونم اسم این تایپیک چی باشه اگه می شه اسم خوب بارش بزارید.
مشکل من حل نشد
مجموعه تعریف کردم
و مطلب هم ویژه است ولی هنوز تو صفحه اصلی نشون داده نمی شه و اگر نوع مجموعه رو به مطالب نمونه تغییر بدم دوباره صفحه اصلی نشون می ده
حالا چی کار کنم؟
P30Yaran
08-01-2012, 03:01 PM
سلام
طبق عکس زیر به ترتیب مشخص شده عمل کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
hassan.joomla
08-01-2012, 09:51 PM
از همه دوستان ممنون به جواب این سوالاتم رسیدم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.