توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزونه گالری تصاویر
hamid70
08-01-2012, 03:52 PM
سلام من دنبال یک افزونه برای تصاویر هستم تصاویر به صورت دسته بندی شده و مجموعه بندی نمایش داده بشه و برای هر عکس بشه یک سری توضیحات داد یک چیزی شبیح به این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
jalal_iranian
08-01-2012, 04:56 PM
با سلام
از فوکا گالری استفاده کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
hamid70
08-01-2012, 07:43 PM
مرسی من کامپونت datso را نصب کردم فقط خود کامپونت پلاگین و ماژولش را نصب نکردم ولی موقع نمایش تصاویر هیچ چی نمایش داده نمیشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سلام
تصویر شما مربوط به چه قسمتی است؟
موفق باشید
hamid70
08-02-2012, 03:30 PM
منظورتان نفهیدم ولی من دوتا مجموعه درست کردم مجموعه الف و مجموعه نمایشگاه که تو عکس هم مشخص هست بعداش امده تصاویر تو این قسمت اپلود کردم الان در قسمت نمایش تصاویر هیچ چیزی نمایش داده نمیشه و وقتی هم داری منو می سازی هیچ گزینه ای نداره بگی مثلا تصاویر مجموعه نمایشگاه نشان بده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.