توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه عکس بالای سایت را تغییر دهیم؟
saeed ss
08-02-2012, 08:14 AM
با سلام
راستش تازه کار هستم
میخام عکس بالای سایت رو تغییر بدم.چیکار باید بکنم؟
از قالب مامبو استفاده میکنم.
اگه یکم ابتدایی توضیح بدید برام ممنون میشم
jalal_iranian
08-02-2012, 08:46 AM
با سلام
آدرس سایت رو بفرمایید تا دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند.
به طور کلی میتونید یه عکس با نام و پسوند یکسان جایگزین عکس قبلی بکنید.
یا علی
saeed ss
08-02-2012, 08:54 AM
با تشکر
الان گشتم و تونستم این آموزش رو در یکی از تاپیک ها پیدا کنم
درود
دوست عزيز اگر جستجو ميكرديد قطعا به نتيجه عالي دست پيدا مي كرديد . چون قبلا در انجمن در اين مورد بحث شده است
براي تغيير هدر سايت خود به هاست خود مراجعه كنيد . به قسمت public_html برويد سپس بر روي پوشه templates كليك كنيد در اين پوشه در بين فايل هاي موجود فايل قالب خود را انتخاب كنيد سپس پوشه imeg را باز كنيد . در اين فايل يك عكس با نام heder وجود دارد . شما بايد هدر خود را هم اندازه و دقيقا هم نام اين هدر ايجاد كنيد و جايگزين اين هدر كنيد
در اين صورت هدر سايت شما تغيير خواهد كرد
اگر سوالي بود در خدمتم
اگر مفيد بود لطفا از دكمه تشكر استفاده كنيد
حالا اگه بخام اندازه عکس رو بزرگتر یا کوچیکتر کنم باید کار دیگه ای انجام بدم؟
jalal_iranian
08-02-2012, 09:45 AM
آدرس سایت رو بفرمایید.
saeed ss
08-02-2012, 11:07 AM
اول بگم که فعلا روی یه هاست رایگان یه سایت رو برای تست زدم و میخام ببینم میتونم از عهدش بر بیام یا نه و قصد دارم اگه تونستم از عهدش بر بیام اونوقت یه هاست و یه دامین خریداری کنم
سایت اینه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
saeed ss
08-02-2012, 12:26 PM
یک سوال دیگه هم داشتم
مثلا من میخام تو منوی اصلی یه منوی جدید اضافه کنم به نام گالری تصاویر.وقتی وارد ایجاد منوی جدید میشم باید یکی از اینا رو انتخاب کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا مثلا من کامپوننت رو زدم و بعدش این صفحه میاد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا تو این صفحه کدوم آیتم رو باید بزنم که وقتی در سایت منوی گالری تصاویر رو باز میکنم اون بالا بنویسه گالری تصاویر و مثل این عکس پایینی ننویسه لینک ها؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اینو باید ادیت کنی
mersad
08-02-2012, 09:56 PM
دروود
با تشکر از دوست عزیز crouz
باید جواب ایشون رو اصلاح کنم
اون تصویر نامش favicon هست که این فایل در قالب شما قرار داره
باید یه تصویر با همین نام و همین مشخصات بسازید و جایگزین کنید
برای این کار میتونید از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کمک بگیرید
پیشنهاد میکنم در همین ابتدای کار ، کار خودتون رو با جوملا 2.5 شروع کنید
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.