ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش آخرین ارسالهای ویبالتین

soori8
08-02-2012, 09:13 AM
سلام

من یه ماژول مثل اینی که تو سایت جوملا خودتون هستش آخرین ارسالهای انجمنم رو تو وب سایت نشون بدم .

ممنون

jalal_iranian
08-02-2012, 09:46 AM
با سلام

این یک ماژول خبرخوان است که به صورت پیشفرض در جوملا وجود دارد.

یا علی

soori8
08-02-2012, 11:26 AM
با خبر خوان زیاد جالب در نمی یاد اگه روشی دیگه هست بگین ؟ مثل خود جوملا فارسی

soori8
08-02-2012, 12:32 PM
من خودم طبق این آموزش که تو وی بی ایران بود رفتم بدک نشد

این روش عنوان تاپیک ، تعداد پاسخ ، تعداد بازدید تاپیک و همینطور نام آخرین ارسال کننده تاپیک را نشون میده با این امکان که نام کاربری لینک شده به ***فایل.
این آموزش برگرفته از سایت وب آلفا هست. همینجا از دوستان تو سایت وب آلفا هم تشکر میکنم.
برای نمایش آخرین ارسال ها باید فایل زیر را دانلود کنین. و محتویات اون را توی پوشه اصلی و یا پوشه ای که انجمنتون توش نصب هست بریزین. فرقی نمیکنه کجا آپلود کنین. فقط تو مرحله آخر باید آدرس محلی که فایل ها را آپلود کردین بدین. که به موقع توضیح میدم.

توی فایلی که دانلود کردبن یه فایل هست به نام last.php ابتدا این فایل را با نودپد ویندوز باز کنین تو خط های 21 تا 24 باید مشخصات دیتابیس انجمنتون را وارد کنین.
db_host هاستی که سایتتون روش نصب هست ( معمولا Localhost )
db_name اسم دیتابیس انجمنتون
db_user نام کاربری دیتابیس
db_pw پسورد دیتابیس
خط 25 را کاری باهاش نداریم
خط 26 هم مربوط به آدرسی هست که انجمن داخلش نصب هست
دوستانی که انجمنشون تو ساب دامین هست به این شکل آدرس را وارد کنند
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دوستای هم که تو فولدر ( غیر ساب دامین ) نصب کردن باز به همون شکل
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

کارمون با این فایل تموم شد.
فایل را ذخیره کنین و تمام فایل ها را به هاست انتقال بدین
و حالا مرحله آخر
وارد کنترل پنل جوملا بشین
یه ماژول جدید از نوع html ایجاد کنین ( لطفا قبل از این کار ادیتور سایت را غیر فعال کنین )

توقسمت پایین صفحه داخل کادر این کد را وارد کنین
کد:

<iframe src="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" style="border: 0pt none; text-align: center;" height="380 px" scrolling="no" width="480 px"></iframe>
توی این کد همونطور که مشخصه میتونین عرض و ارتفاع آخرین ارسالهاتون را تنظیم کنین.
ماژول را تو موقعیت مورد نظرتون قرار بدین و ذخیره کنین. کار توموم شد.
امیدوارم مفید واقع بشه
کد:

jalal_iranian
08-02-2012, 01:51 PM
با خبر خوان زیاد جالب در نمی یاد اگه روشی دیگه هست بگین ؟ مثل خود جوملا فارسی

جوملا فارسی هم از ماژول خبرخوان استفاده کرده منتهی ظاهری که در جوملا فارسی میبینید به قالب برمیگرده.

n4n4zi
08-07-2012, 06:35 PM
من خودم طبق این آموزش که تو وی بی ایران بود رفتم بدک نشد

این روش عنوان تاپیک ، تعداد پاسخ ، تعداد بازدید تاپیک و همینطور نام آخرین ارسال کننده تاپیک را نشون میده با این امکان که نام کاربری لینک شده به ***فایل.
این آموزش برگرفته از سایت وب آلفا هست. همینجا از دوستان تو سایت وب آلفا هم تشکر میکنم.
برای نمایش آخرین ارسال ها باید فایل زیر را دانلود کنین. و محتویات اون را توی پوشه اصلی و یا پوشه ای که انجمنتون توش نصب هست بریزین. فرقی نمیکنه کجا آپلود کنین. فقط تو مرحله آخر باید آدرس محلی که فایل ها را آپلود کردین بدین. که به موقع توضیح میدم.

توی فایلی که دانلود کردبن یه فایل هست به نام last.php ابتدا این فایل را با نودپد ویندوز باز کنین تو خط های 21 تا 24 باید مشخصات دیتابیس انجمنتون را وارد کنین.
db_host هاستی که سایتتون روش نصب هست ( معمولا Localhost )
db_name اسم دیتابیس انجمنتون
db_user نام کاربری دیتابیس
db_pw پسورد دیتابیس
خط 25 را کاری باهاش نداریم
خط 26 هم مربوط به آدرسی هست که انجمن داخلش نصب هست
دوستانی که انجمنشون تو ساب دامین هست به این شکل آدرس را وارد کنند
دوستای هم که تو فولدر ( غیر ساب دامین ) نصب کردن باز به همون شکل

کارمون با این فایل تموم شد.
فایل را ذخیره کنین و تمام فایل ها را به هاست انتقال بدین
و حالا مرحله آخر
وارد کنترل پنل جوملا بشین
یه ماژول جدید از نوع html ایجاد کنین ( لطفا قبل از این کار ادیتور سایت را غیر فعال کنین )

توقسمت پایین صفحه داخل کادر این کد را وارد کنین
کد:

<iframe src="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" style="border: 0pt none; text-align: center;" height="380 px" scrolling="no" width="480 px"></iframe>
توی این کد همونطور که مشخصه میتونین عرض و ارتفاع آخرین ارسالهاتون را تنظیم کنین.
ماژول را تو موقعیت مورد نظرتون قرار بدین و ذخیره کنین. کار توموم شد.
امیدوارم مفید واقع بشه
کد:

با سلام و تشکر از توضیحاتتون.
من این مراحل رو کامل انجام دادم اما نتیجه ای نگرفتم.
یعنی هیچی نمایش داده نمی شه.
لطفا راهنمایی کنید که باید چه کاری انجام بدم.

safajuy
08-07-2012, 09:42 PM
سلام

برای گذاشتن کد آیفریم باید ویرایشگر رو به حالت کدنگار تغییر بدید(از تنظیمات کلی)
بعد اقدام به گذاشتن کدموردنظر کنید

موفق باشید

n4n4zi
08-07-2012, 10:21 PM
سلام

برای گذاشتن کد آیفریم باید ویرایشگر رو به حالت کدنگار تغییر بدید(از تنظیمات کلی)
بعد اقدام به گذاشتن کدموردنظر کنید

موفق باشید

ضمن تشکر از پاسخ شما،
این کار رو انجام دادم.
با این ارور مواجه می شم:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/site/public_html/forums/last.php on line 60
نمی دونم دلیلش چی می تونه باشه.
ممکنه راهنماییم کنید؟

safajuy
08-08-2012, 07:52 AM
سلام
اطلاعات دیتابیستون رو اشتباه وارد کردید یا اینکه درحین وارد کردن یک دستور رو پاک کردید

بررسی کنید ببینید این مشکل از کجاست

موفق باشید

n4n4zi
08-08-2012, 09:25 AM
سلام
اطلاعات دیتابیستون رو اشتباه وارد کردید یا اینکه درحین وارد کردن یک دستور رو پاک کردید

بررسی کنید ببینید این مشکل از کجاست

موفق باشید

با تشکر از پاسختون، اطلاعات دیتابیس رو
از داخل فایل config.php انجمن کپی کردم و هیچ مشکلی وجود نداره.
هیچ دستوری رو هم پاک نکردم.
نمی دونم ایراد از کجا می تونه باشه!