PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اجرا نشدم ماژول

UserJoomla
08-02-2012, 01:35 PM
سلام

سایت من یک مشکلی که آخرین بوجود اومده اینه که وقتی وارد سایت میشوی 2تا از ماژول ها کار نمیکنه یعنی باید رفرش کنی تا کار کند!
تنها کاری که من کردم این بود که یک سری از فایل های Minify CSS و ر Minify JavaScript رو بهینه سازی کردم که البته همه رو بازگردانی کردم، ولی همچنان مشکل برطرف نشده
الان نمیدونم مشکل از چیه! اگر دوستان بررسی کنند و نظر بدند ممنون میشوم.

آدرس سایت:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

jalal_iranian
08-02-2012, 02:04 PM
با سلام

کدوم ماژولها؟ من مشکلی ندیدم.

یکبار کش مرورگر رو پاک کنید و دوباره امتحان کنید ببینید مشکل باقیه یا نه.

یا علی

UserJoomla
08-02-2012, 02:15 PM
اسلاید شود کار میکرد برای اولین باری که وارد سایت شدید؟
mod_janews_fp و mod_janewspro این دو هستند.

vb
08-02-2012, 04:28 PM
بابا شما که جوملا دولاپ میکنی کپی رایت حذف می کنی که باید بلد باشی دیگه

Developed By Arad Pardazeshe Pouya

UserJoomla
08-02-2012, 06:45 PM
دوست عزیز متوجه نشدم، میشه واضح تر توضیح بدید ؟!

من سایت خودم حامی کپی رایت و منبع است + من این قالب رو به صورت رسمی خریداری کردم و لیسنس دامین ثبت است!

mersad
08-02-2012, 09:45 PM
دروود

لینک این افزونه ها رو قرار بدید !
یه تصویر از زمانی که ماژول شما نمایش داده نمیشه قرار بدید

در پناه ایزد

UserJoomla
08-02-2012, 10:22 PM
سلام

تصویر خاصی نیست! به جزء کار نکردن اسلایدشو و زیر منوهای بخش ها له عنوان مثال:

اخبار روز
همه اقتصادی ورزشی علم و تکنولوژی فرهنگی اجتماعی حوادث

فقط هنگام کارنکردن این ماژول ها انگار قالب و برخی منوهای سایت در جای اصلی خود نیستند، گویی یه نوع کشیده گی دست میده!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

reza4018
08-03-2012, 07:58 AM
دوست عزيز من که مشکلي در سايت شما نيژديدم همونطوري که اون دوستمون گفت يه بار کش بروزرتونو پاک کنيد درست ميشه من مشکلي در سايت شما نديدم.
فقط دوست عزيز ميتوني بهم بگي اين قالبت از کجاس؟
چون من الان خودم سايت دارم دنبال يه قالب جوملا 1.5 ميگردم ميتوني بهم بگي از کجا دانلود کنم؟ ممنون ميشم.:thanks:

UserJoomla
08-03-2012, 09:07 AM
سلام

دوست عزیز یعنی برای اولین باری که وارد سایت شدید اون ماژول هایی که گفتم برای شما اجرا شدند؟
در خصوص این قالب هم توضیح بدم که این قالب رو خریداری کردم، که در صورتی که خواستار اطلاعات بیشتری بودید اعلام بفرمایید.

UserJoomla
08-10-2012, 04:05 PM
دوستان بررسی نکردند علت چیست ؟