PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییرات گسترده در قالب امیر کبیر

hassan.joomla
08-02-2012, 10:23 PM
سلام بر اساتید و دوستان محترم

من می خوام چند تا تغییر تو قالب بدم می شه راهنماییم کنید

اول می خوام سر تیتر خبر ها و عناوین منو مثل عکس زیر تغییر ایجاد کنم و پشت زمینه رو هم مثل بعضی وبلاگ یا سایت یه عکس بزارم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بشه اینجوری

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون می شم دوستان کمکم کنند

بعد فونت تیتر و متن مطالب هم چه جوری عوض کنم

hassan.joomla
08-03-2012, 01:10 AM
این رو هم فهمیدم چه جوری باید درست کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>نقطه-چین-زیر-عنوان-قالب-امیر-کبیر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

فقط یک مشکل است و من باید از کجا بفهمم که تو css کدوم ویژگی مربوط به کدوم قسمت صفحه است؟

hassan.joomla
08-03-2012, 08:12 PM
این رو هم فهمیدم چه جوری باید درست کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>نقطه-چین-زیر-عنوان-قالب-امیر-کبیر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

فقط یک مشکل است و من باید از کجا بفهمم که تو css کدوم ویژگی مربوط به کدوم قسمت صفحه است؟

دوستان می شه کمک کنید؟

shmata
08-04-2012, 05:38 AM
دوستان می شه کمک کنید؟
شما باید به آدرس

JoomlaRoot/templates/yougrids/css/newsitems.css
در خط 58 دستور زیر را اضافه کنید .

div.title h1, div.title h2{
background:#777;
}

دقت کنید برای به جای 777 از هر رنگی میتونید استفاده کنید .
--------
نکته : از یک عنوان مناسب برای تاپیک تون استفاده کنید تا سایر دوستان با جستجو بتونن پیدا کنن شاید دلیل اینکه پست هایی این چنینی پاسخ داده نمیشه همین باشه .