ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال Rtl كردن ويرايشگر

martian_man
08-03-2012, 02:55 PM
سلام

نسخه جوملاي من 1.7.1 هست و يك مشكل ساده اي با ويرايشگر دارم كه هنوز موفق به حلش نشدم. من ميخوام ويرايشگر كاملاً Right-To-Left باشه اما متاسفانه بصورت كامل RTL نميشه. من فارسي ساز رو از همين سايت دانلود و نصب كردم، سايت كاملاً فارسي ميشه و تمام ماژول و پلاگين ها و متن ها به سمت راست منتقل ميشن اما هنگام تايپ در ويرايشگر نوشته ها در سمت راست قرار دارند اما RTL نيستن و براي مثال وقتي كه بعد از حروف فارسي يك كلمه انگليسي تايپ ميكنم به سمت راست ميره به جاي چپ. شايد اينجوري بهتر بتونم منظورم رو منتقل كنم:

وقتي ميخوام اين متن رو بنويسم:

سايت Joomla فارسي.

به اين شكل تايپ ميشه:

.فارسي Joomla سايت

اينم تصوير:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

ممنون

jalal_iranian
08-03-2012, 03:21 PM
با سلام

دوست گرامی جوملا 1.7 دیگه پشتیبانی نمیشه و پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر سایت خود را به جوملا 2.5 ارتقا دهید. الان هم سوال خود را در قسمت جوملا 1.5 درج کردید که خلاف قوانین است!

افزونه ها > مدیریت پلاگین ها > ویرایشگر - TinyMCE

ویرایشگر را در حالت توسعه یافته قرار دهید. به این ترتیب کلید rtl به ویرایشگر افزوده خواهد شد.

یا علی

martian_man
08-03-2012, 08:09 PM
با سلام

دوست گرامی جوملا 1.7 دیگه پشتیبانی نمیشه و پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر سایت خود را به جوملا 2.5 ارتقا دهید. الان هم سوال خود را در قسمت جوملا 1.5 درج کردید که خلاف قوانین است!

افزونه ها > مدیریت پلاگین ها > ویرایشگر - TinyMCE

ویرایشگر را در حالت توسعه یافته قرار دهید. به این ترتیب کلید rtl به ویرایشگر افزوده خواهد شد.

یا علی

ممنون
عذر ميخوام از مسئولين، من اطلاع نداشتم.
من تو جوملا تازه كار هستم، فكر ميكردم 1.7 زير مجموعه 1.5 باشه.