ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل وارد نشدن به بخش مدیریت جوملا ( تشخیص هویت ناموفق: دسترسی ناممکن )

qomadsl
08-03-2012, 11:12 PM
با عرض سلام و خسته نباشید بنده هدر سایت رو تغییر دادم.و به مشکل باز شدن مدیریت بر نخوردم ولی الان این مشکل رو دارم.پسورد رو هم به ادمین تغییر دادم (از داخل هاست و دیتابیس) ولی باز هم بز نمیشه.ممنون میشم راهنماییم کنید.
QomInternet.com

kianesfahan
08-04-2012, 01:33 AM
با عرض سلام .

دوست عزیز شما یک بار دیگر با استفاده از اموزش زیر پسورد مدیریت را تغییر بدهید و چک کنید .

آموزش تغییر پسورد admin از طریق دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%B1_%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF_admin_% D8%A7%D8%B2_%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82_%D8%AF%DB%8C% D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3)

موفق باشید .

qomadsl
08-04-2012, 11:39 PM
با عرض سلام و وقت بخیر
بنده پسوورد را طبق گفته جنابعالی به 12345 تغییر دادم.اما همچنان مشکل ورود به بخش مدیریت وجود دارد.نا گفته نماند بنده آخرین بار که وارد مدیریت شدم تغییزات زیادی دادم و بسیاری از موارد که یادم نمیاد چی بودن(از جمله ماژول و ...) را غیر فعال کردم.منتظر راهنمایی شما هستم.با تشکر
QomInternet.com

Joomla Armator
08-05-2012, 03:03 AM
با عرض سلام و وقت بخیر
بنده پسوورد را طبق گفته جنابعالی به 12345 تغییر دادم.اما همچنان مشکل ورود به بخش مدیریت وجود دارد.نا گفته نماند بنده آخرین بار که وارد مدیریت شدم تغییزات زیادی دادم و بسیاری از موارد که یادم نمیاد چی بودن(از جمله ماژول و ...) را غیر فعال کردم.منتظر راهنمایی شما هستم.با تشکر
QomInternet.com

دوست عزیز شما از افزونه های تغییر مسیر ادمین استفاده می کردید؟

qomadsl
08-05-2012, 12:33 PM
با سلام
من هیچ افزونه ای اضافه نکردم.همه پیش فرض جوملا 2.5 امیر کبیر بوده.کمکک کنید لطفا
ممنون

alnikpay
08-05-2012, 12:42 PM
سلام و خسته نباشید

من یه مشکل خوردم در جوملای 2.5 و اینکه که وقتی می خوام وارد مدیریت بشم و یوزر و پس رو می زنم خطای ذیل میاد. مشکل کجاست؟
500 Internal Server Error میده

P30Yaran
08-05-2012, 12:54 PM
سلام
اگه مشکل از سرور نیست ! روش زیر رو انجام بدید !
توی فایل htaccess کد زیر رو فعال کنید مشکلتون حل میشه

# RewriteBase /

(برای فعالسازی علامت # رو از اول متن فوق باید حذف کنید)
موفق باشید

alnikpay
08-05-2012, 01:03 PM
ممنون

والّا کاری که فرمودید رو انجام دادم، اما همچنان همون خطا میاد. چطوری میشه فهمید مشکل از سرور هستش؟ (البته بدون تماس با پشتیبان سرور)

safajuy
08-05-2012, 03:36 PM
سلام

دوست عزیز qomadsl (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

لطفاً لیست پلاگین های خودتون رو بنویسید. احتمالاً به خاطر پلاگین های امنیتی یا حتی پلاگین هایی مثل core design این مشکل بوجود اومده

موفق باشید

kianesfahan
08-05-2012, 05:14 PM
سلام و خسته نباشید

من یه مشکل خوردم در جوملای 2.5 و اینکه که وقتی می خوام وارد مدیریت بشم و یوزر و پس رو می زنم خطای ذیل میاد. مشکل کجاست؟
500 Internal Server Error

میده

با عرض سلام و ادب .

معمولا این مورد مروبط به سرور و یا فایل htaccess می باشد .

شما فایل htaccess را به php.in تغییر نام بدهید ببینید مشکلتان حل میشود یا خیر .

موفق باشید .

qomadsl
08-05-2012, 07:34 PM
با عرض سلام
من حرفه ای نیستم.از هاستم عکسی گذاشتم.ببنید مشخصه پلاگین ها؟ممنون
منتظر پاسخ هستم
لینک دانلود : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگر اشتباه کردم لطفا بگین از کجا لیست پلاگین ها رو بیارم
ممنون

مهدی.
08-07-2012, 04:01 AM
سلام

لطفاً اطلاعات مربوط به دایرکت ادمین خود و جوملا را ارسال فرمایید. در اولین فرصت بررسی خواهم کرد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

مهدی.
08-08-2012, 01:25 AM
همون موردی که فکر میکردم بود و شما از هاست رایگان استفاده میکنید ! این مشکلات در هاستهای رایگان طبیعی هست و باید در انتظار این موارد همیشه بود !

متأسفانه اینگونه موارد در هاستهای رایگان پیش میاد و کار زمانبر و دشواری هست حل مشکل !

لطفاً هزینه کنید و هاستی را تهیه کنید تا چنین مشکلاتی را نداشته باشید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

qomadsl
08-08-2012, 01:41 PM
سلام میشه لطف کنید بگین چه نوع هاستی بخرم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
08-09-2012, 02:36 AM
هاستی که با جوملا سازگار باشه و همچنین از پشتیبانی خوبی برخوردار باشه.

پیشنهاد من مامبوسرور هست :)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

kimiyakoud
12-22-2012, 01:15 PM
سلام
آقا من همین مشکل و دارم و پسوردم رو هم عوض کردم هاستم هم رایگان نیست چنتا پلاگین نصب کردم و فکر می کنم مشکل هم به خاطر پلاگین هاست
لطفا راهنماییم کنید؟

kianesfahan
12-22-2012, 03:32 PM
سلام
آقا من همین مشکل و دارم و پسوردم رو هم عوض کردم هاستم هم رایگان نیست چنتا پلاگین نصب کردم و فکر می کنم مشکل هم به خاطر پلاگین هاست
لطفا راهنماییم کنید؟

با عرض سلام .

دوست عزیز سوال جدید در تایپیک جدید مطرح کنید .

مشکل شما چیست ؟

اگر افزونه خاصی نصب کرده اید آن را غیر فعال کنید .

موفق باشید .