PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال پاک نمودن عبارت پیش فرض در هدر سایت

ashkan25
08-04-2012, 07:55 AM
سلام
در قسمت هدر سایت عبارت پیش فرض !joomla به همراه آرم : چگونه تغییر یا حذف نمایم
جوملا 1.5

kianesfahan
08-04-2012, 09:19 AM
با عرض سلام و ادب .

دوست عزیز از کدام قالب استفاده می کنید ؟

ادرس سایت را درج کنید تا بتوانیم راهنمایی کنیم .

موفق باشید .

erfan-8
08-07-2012, 05:39 AM
با سلام منم همین مشکل رو دارم

ادرس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

البته سایتمو نگاه کنید برای اینکه اسلاید شو رو جای هدر سایت که نوشته جوملا بذارم باید چیکار کنم

kianesfahan
08-07-2012, 05:46 AM
با سلام منم همین مشکل رو دارم

ادرس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

البته سایتمو نگاه کنید برای اینکه اسلاید شو رو جای هدر سایت که نوشته جوملا بذارم باید چیکار کنم

با عرض سلام و ادب .

دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .

دوست عزیز قوانین را مطالعه و طبق ان سوال جدید را در تایپیک جدید درج کنید .

دوست عزیز اسلاید شو عرض و طولش خیلی بیشتر از عرض و طول قسمت هدر سایت میباشد .

به فایل template.css بروید در خط 73 عبارت های زیر را طول و عرض را کمی بیشتر کنید ببینید مشکل تان حل میشود یا خیر .

padding-left: 370px;
padding-right: 30px;

موفق باشید .

erfan-8
08-07-2012, 06:03 AM
سواال بعدی اینکه من چطوری میتونم این هدر رو عوض کنم؟؟؟؟ و تصویر یا اسلاید شو دلخواه بذارم

kianesfahan
08-07-2012, 06:06 AM
با عرض سلام .

هدر را می توانید در ادرس زیر تغییر و یا حذف نماید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشید .

erfan-8
08-08-2012, 10:15 AM
من تو سایتم هدر ارم ایران خودرو رو حذف کردم و حتی فایلی با همون فرمت و همون نام و همون ابعاد در همون جاآ پلود کردم اما بازم همون ارم ایران خودرو میاد لطفاً راهنمایی کنید

erfan-8
08-08-2012, 12:43 PM
من تونستم هدر سایتو عوض کنم اما زمینه اکثر تصاویر سفید هست و برای اینکه من زمینشو هم رنگ زمینه قالب سایت کنم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ همچنین چطور لوگو تولبار مرورگر که ارم جوملا هست رو عوض کنم

P30Yaran
08-08-2012, 01:14 PM
سلام
عکسی که در مسیر زیر هست رو با عکس ایران خودرو عوض کنید
templates/emma_smooth/images/saipa.png
موفق باشید