PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدی در مدیریت سایت

antimonafeg
08-04-2012, 08:43 AM
سلام
یک مشکل خیلی جدی برام پیش اومده از مدیران تقاضای کمک دارم
وقتی با ادمین وارد کنترل پنل مدیریت سایت میشم هیچ کدوم از گزینه ها رو نمیاره و فقط گزینه خروج و نمایش سایت رو که بالا سمت چپ هست رو نشون میده
لطفا کمک کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یه نکته رو بگم :
تو دیتابیس سایت که رفتم به جدول m8lfm_user_usergroup_map اونجا آی دی هارو نشون میده که بهشون دسترسی دادم مثل manager , administrator , super user ,... و این دسترسی ها هم که تو جدول m8lfm_usergroups نام گذاری شدند ( از یک تا هشت ) در اونجا شماره 7 مربوط به دسترسی administrator و شماره هشت مربوط به Super Users است هر آیدی که این دوتا رو بهشون اختصاص بدم صفحه ی مدیریتیشون میشه مثل عکس بالا که یکیش خودمم (admin) که Super Users هست
حالا شما بگید چیکار کنم؟

kianesfahan
08-04-2012, 09:05 AM
با عرض سلام .

دوست عزیز هاست شما چیست ؟

با یک مرورگر دیگر تست کنید و نتیجه را اعلام کنید .

موفق باشید .

P30Yaran
08-04-2012, 10:53 AM
سلام

هسته جوملا فارسی رو از سایت جوملا فارسی دانلود کنید و بر روی هاست خود اکسترکت نمایید !
روش انجام کار :
***قبل از هر کاری بکاپ گرفتن ضروری و توصیه مشه!
1- جوملا فارسی رو از آدرس joomlafarsi.com/download دانلود نمایید !
2- فایل را در هاست آپلود نمایید!
---اگر در روت نصب کردید که درون پوشه public_html آپلود نمایید اگر درون پوشه قصد دارید جوملا رو نصب کنید که توی پوشه مورد نظر آپلود نمایید مثلا subdomain.mysite.com یا mysite.com/fa!
3- فایل را Extract نمایید - سوالی مبنی بر وجود این فایلها پرسیده میشود و شما دستور Replace یا جایگزینی رو میدهید (بله را انتخاب نمایید)!
4- پوشه Installation رو حذف کنید !
-====کار تمام هست !
مدیریت سایت رو باز کنید ببینید مشکل حل شده یا خیر --در اکثر موارد با این کار مشکل حل میشود !
موفق باشید