توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل همیشگی نصب نشدن ماژول
eh.zamani
08-04-2012, 03:50 PM
سلام
مشکل نصب نشدن ماژول همچنان برای سایت من پابرجاست با اینکه چندین راه حل از چندین سایت(مخصوصاً همین سایت)را مطالعه کردم اما نتیجه نداده
یکی از معمول ترین خطاها خطای زیر هست:
به عنوان مثال:
کپی ناموفق
JInstaller: :نصب: ناموفق در کپی فایل /home/esamuz/domains/esamuz.com/public_html/tmp/install_501d41edcac54/component.php به /home/esamuz/domains/esamuz.com/public_html/templates/kh_nab2/component.php
* JFolder::create: عدم ایجاد پوشه
* اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل
و البته مشکل در تنظیم لایه ftp هم دارم که نتونستم برطرف کنم
این تاپیک را زدم تا یکی از استاید زحمت رفع این مشکل را برای من بکشه و البته در قبال این لطف هزینه را هم پرداخت خواهم کرد
اگر کسی از اساتید تمایل داشت لطفاً پ خ بده تا اطلاعات مورد نیاز را بفرستم
با تشکر
jalal_iranian
08-04-2012, 05:05 PM
با سلام
این آموزش را مطالعه کنید.
آموزش تنظیمات لایه FTP در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA_%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%87_F TP_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB% 8C_1.5)
یا علی
eh.zamani
08-04-2012, 07:02 PM
سلام
به جان خودم این آموزش رو بارها انجام دادم اما نتیجه نداده اما الآن باز هم همین آموزش رو رفتم و آخرش موقع ذخیره کردن پیغام خطای زیر اومد:
JFTP::login: Unable to login
JFTP: :write: عدم امکان استفاده از حالت غیرفعال
نمیتواند تاریخ را ذخیره کند خطا: امکان نوشتن در فایل تنظیمات وجود ندارد
فایل کانفیگ هم 777 هست
shmata
08-05-2012, 05:15 AM
Ftp رو غیرفعال کنید و مجددا سعی کنید .
eh.zamani
08-05-2012, 01:49 PM
Ftp رو غیرفعال کنید و مجددا سعی کنید .
!!!!
مهندس جان Ftp غیر فعال هست!پس من دارم چکار می کنم؟می خوام فعالش کنم که این جنگولک بازی ها رو در میاره
من آدم تنبلی نیستم خیلی سال هم هست دارم جوملا و مامبو و ... استفاده می کنم اما این مشکل رو هرکاری کردم رفع نشده به خاطر همین پیشنهاد انجام کار با پرداخت حق الزحمه دادم
هنوز منتظرم
متشکر
safajuy
08-05-2012, 03:46 PM
سلام
وقتی ftp مشکل داشته باشه نمی تونید از محیط مدیریت و تنظیمات کلی تغییرش بدید.
برای رفع مشکل فایل configuration.php رو باز کنید و اطلاعات رو اونجا وارد کنید و مجدد تست کنید
موفق باشید
eh.zamani
08-05-2012, 04:34 PM
متشکر از پیگیری شما
فکر کنم قبلاً این راه رو رفته بودم الآن هم دوباره امتحان کردم نتیجه پیغام زیر شد:
JFTP: :store: پاسخ بد
هشدار: انتقال ناموفق فایل!
فایل های tmp و log دسترسی شون 777 هست و مسیرشون در فایل configuration.php درست تنظیم شده
eh.zamani
08-05-2012, 05:36 PM
می دونید چرا اصرار دارم زودتر این مشکل برطرف بشه؟
به سایت زیر برید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
میبینید که پایین سایت نوشته این قالب مجوز استفاده ندارد...
من این قالب رو از خلیلیان خریدم و سیستم اونها بدین صورته که بعد از اینکه قالب رو خریدید و نصب کردید یک افزونه به شما میده که اون حالت کپی رایت رو بر می داره
چون سایت یک سایت اداری دولتی هست خیلی تحت فشار هستم تا این مشکل برطرف بشه
safajuy
08-06-2012, 09:31 AM
سلام
مسیر tmp سایتتون چی هست؟ این مسیر رو تنظیم کردید؟ برای نصب ماژول ابتدا بایداین مسیر تنظیم بشه
موفق باشید
eh.zamani
08-06-2012, 09:37 AM
متشکر
مسیر اینه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>***/CMD_FILE_MANAGER/domains/esamuz.com/public_html/tmp
دایرکت ادمین هست
توی فایل کانفیگ مسیر این آمده:
public $tmp_path = '/home/esamuz/domains/esamuz.com/public_html/tmp'
ضمناً با نصب همه ماژول ها این مشکل را ندارم
بعضی ها بدون مشکل نصب میشن،بعضی ها با ایراد و خطا نصب موفق میشن و برخی ها هم اصلاً نصب نمیشن و این خطاها را میدن
مهدی.
08-07-2012, 04:30 AM
سلام
اگر مشکل سایت شما هنوز حل نشده اطلاعات هاست و جوملا را برای بنده ارسال کنید تا بررسی کنم. (در اولین فرصت اینکار خواهد شد و نباید عجله کنید!)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
مهدی.
08-09-2012, 01:53 AM
سلام
بعد از بررسیهای زیاد متوجه شدیم FTP سرور (از طرف مدیریت سرور) درست کانفیگ نشده و مشکل احتمال زیاد به خاطر 550 MKD failed هست که تنها مدیر سرور میتونه برطرف کنه !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر یک جوملا در هاست بخواهید نصب کنید در صفحه FTP با تست کردن یوزر و پاسورد و مسیر اف تی پی متوجه این مشکل خواهید شد !
راه حل برتر اینست که مدیر سرور مشکل را برطرف کند ! اما ممکن است بلد نباشن یا زیر بار نرن و بگن اصلاً ما از قصد اینکار رو کردیم ! در اون شرایط باید از راه حل خاصی پیش برویم که در انجمن نمیشه عنوان کرد ! :دی
لطفاً رمزهای عبور خود را تغییر دهید تا مسئولیتی بر گردن بنده و تیم جوملا فارسی نباشد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
hesam_bdl
08-09-2012, 07:16 PM
یک راه ساده. دوست عزیز من حرفه ای نیستم اما قبلا با چنین مشکلی روبرو بودم. راه حل ساده ای رو انتخاب کردم که جواب داد. سایت جوملاییتون رو به طور کامل از هاست دانلود کنید و دیتا بیس رو هم دانلود کنید. بعد در لوکال دوباره نصب کنید. و هر تغییری که میخواید اعمال کنید. و افزونه هارو به راحتی نصب کنید. حالا مجدد سایت رو زیپ کنید و و دیتابیس ایجاد شده جدید رو هم ذخیره کنید و دوباره در هاست و دامنه مورد نظر آپلود کنید. به همین سادگی!
eh.zamani
08-11-2012, 07:06 AM
جنا مهندس مهدی عزیز
مشکل را به مدیریت هاست گفتم یعنی عین پیام شما را براشون فرستادم.در جواب اینو گفتن:
سلام
با Filezilla لاگین کردم و پوشه has را ایجاد نمودم!
نمی دونم متوجه نشده یا ...
چطور توجیه کنم مدیر هاست رو؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.