PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد یک ارور بعد از واردن کردن کد php

mis.shafiee
08-05-2012, 05:01 AM
سلام
من در db جوملایم جدولی جدید ساخته ام و به آن دو فیلد به نامهای name , lastname اختصاص داده ام. سپس با php کد زیر را به آن اختصاص دادم :
<?php
$con = mysql_connect("localhost","root",'');

mysql_select_db("test12", $con);
mysql_query("INSERT INTO `test12`.`tbl_Login` (
`ID` ,
`FirstName` ,
`LastName`
)
VALUES (
NULL , 'matin', 'Sh'
)");

mysql_close($con);

// some code
?>
با این کد name ,lastname به db اضافه میشود ولی وقتی وارد سایتم که روی لوکال است وارد می شوم ارور زیر دیده میشود.:
Warning: mysql_real_escape_string(): 24 is not a valid MySQL-Link resource in D:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ase\mysql.php on line 193
مشکل کار من کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن کد بالا را من در index.php اضافه کدم.
ممنون از راهنماییتون

shmata
08-05-2012, 05:25 AM
از مقاله ایجاد یک ماژول جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84% D8%A7) قسمت اتصال به Data Base در جوملا را بررسی کنید .

mis.shafiee
08-06-2012, 10:42 AM
دوست عزیز من کدهای بالا را دقیقا طبق روشی که شما فرمودید انجام دادم و مشکلم برطرف شد. با این کار وقتی من firstname , lastname ای را وارد کدها می کنم، این اسم و فامیل به db اضافه میشود .حالا باید چگونه این اسامی را ،که در یکی از جداولم است را وارد صفحه جوملایم کنم. مثلا به جای helloword ،اسامی ای که داخل جدولم امده است ، قرار بگیرد.
ممنون از راهنماییتون

مهدی.
08-07-2012, 04:41 AM
سلام

برنامه نویسی برای جوملا اینچنین نیست !

جوملا طبق api های خود عمل میکند و یک فریم ورک است ! بهتره ابتدا با برنامه نویسی جوملا آشنا بشید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست