توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در قالب سوشیال از جوم شیپر پس از بروز رسانی جوملا
omid1783
08-05-2012, 11:45 AM
سلام به همه دوستان گرامی
من بسته نصبی قالب سوشیال جوم شیپر رو که نسخه جوملاش 1.7 بود در لوکال نصب کردم و مطابق آموزش های جوملا فارسی به جوملا 2.5.6 ارتقا دادم.
همه چی درست انجام شد و جوملا به نسخه جدید ارتقا پیدا کرد ولی مشکلی که پیش اومد اینه که قالب به هم ریخته و اصلا چیزی نمایش نمیده.
به نظرتون چه کنم؟
دمو قالب از جوم شیپر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اینم اسکرین شات قالب پس از ارتقا:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
safajuy
08-05-2012, 03:26 PM
سلام
این افزونه تجاریست و طبق قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)، نمی تونیم کمکی به شما بکنیم
موفق باشید
سهیل آتش رای
08-05-2012, 04:15 PM
میبخشید - علت این مشکل رو میگم که کارشون راه بیفته با عرض معذرت از مدیران
این قالب در نسخه های 2.5 و 1.7 کاملا درست است
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر به این مشکل خورده اید زیپ کننده های css , js را غیر فعال کنید
gziip اگر فعال است غیر فعال کنید
پوشه کش قالب رو هم چک کنید
حتما رفع میشود
omid1783
08-05-2012, 05:39 PM
سلام
این افزونه تجاریست و طبق قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)، نمی تونیم کمکی به شما بکنیم
موفق باشید
واقعا تعجب میکنم که همچین قانونی هست اینجا چون تا حالا توی انجمن های پشتیبانی جوملا همچین چیزی ندیده بودم!
ببینید من که نگفتم قالب رو دزدیدم یا قالب رو بهم بدین یا ... که قوانین میگه پشتیبانی نمیشه، بعدم سوالم مربوط به قالب نبود بلکه مربوط به ارتقای جوملا بود برا همینم توی این انجمن مطرحش کردم.
بعدشم به نظرم این قانون شما برای رد مسئولیتتون برای پشتیبانی این مدل افزونه ها هستش، مگه کاربر بیچاره چه گناهی کرده که یه افزونه تجاری رو میخره و حالا که کمک میخواد به بهانه تجاری بودنش بهش کمک نمیکنند؟؟؟ این رو در نظر بگیرید که تقریبا تمامی افزونه های تجاری خارجی هستند، حالا چه طور توقع دارید که همه کاربرا برن از سایت افزونه با زبان اصلی که بعضا غیر انگلیسی هم هست کمک بخوان؟؟؟
جناب سهیل آتش رای (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) عزیز خیلی ممنونم که به فکر راه افتادن کار من بودید، خودم حلش کردم!
ولی از این انجمن خیلی بیشتر این ها انتظار داشتم!
(امیدوارم عرایض منو به عنوان پیشنهاد برای آینده کاریتون در کنار تمام خوبی ها و فعالیت های عالی تیم جوملا فارسی در نظر بگیرید.)
برای تمام تیم جوملا فارسی آرزوی موفقیت دارم. :o
مهدی.
08-07-2012, 03:26 AM
سلام
دوست عزیز، ما به منظور آنکه از این شرکتهای تجاری و گسترش دهنده جوملا حمایت کنیم مجبور هستیم طبق دستورالعمل بنیاد جوملا این قانون را داشته باشیم.
همه سایتهایی که افزونه هایی را بصورت تجاری ارائه میکنند پشتیبانی زبان انگلیسی دارند و سرعت نسبتاً بالایی در حل مشکلات دارند !
همچنین افزونه تجاری رو بدون شک ما نمیتونیم بررسی کنیم و مشکل شما رو حل کنیم ! چون احتمال اینکه اون افزونه رو ما استفاده نکرده باشیم زیاد هست !
ضمن اینکه شما اگر این افزونه را خریده باشید باید بدانید که یک فرد به زبان فارسی در این سایت هست که مشکلات را رسیدگی میکند ! :)
این قانون هیچ رد مسئولیتی نیست. بلکه اتفاقاً مسئولیت هست !
شما خودتان را بگذارید جای این شرکتهای ارائه کننده افزونه های تجاری که مردم افزونه های شما را نال و وارز استفاده میکنند ! در حالی که از همان افزونه شما درآمد زیادی دارند ! به نظرم بهتره خودتون رو کمی جای دیگران هم بگذارید !
این قانون در سایتهای مختلفی هست و تنها شامل حال ما نشده است !
ممنون از اینکه برای تیم جوملا فارسی آرزوی موفقیت میکنید. همچنین از شما دعوت میکنم شما نیز در گسترش جوملا فعالیت داشته باشید ! و فقط مصرف کننده نباشید ! :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
omid1783
08-07-2012, 07:56 AM
جناب آقا مهدی. (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) من نه قصد جسارت به کسی رو داشتم نه کم ارج کردن فعالیت کسانی که دارن در زمینه جوملای ایران زحمت میکشند.
من الان دوساله دارم جوملا کار میکنم و خوب مسلما مشکلات زیادی هم برام پیش اومده که خوب با مراجعه به انجمن های مختلف حل شده و بیشتر سعی کردم خودم مشکلاتمو حل کنم تا بپرسم، انجوری اگه کسی هم مشکلی مثل من داشت من میتونستم تو انجمن ها به اون کاربر کمک کنم.
ببینید تیم هایی هستند که افزونه ها یا قالب ها رو با لایسنس میفروشند، درسته؟ یا میگین که اصلا این مورد تو ایران نیست؟
خوب حالا من که یه کاربر هستم میام و اون افزونه رو میخرم یا نه اصلا به دوستانی که حساب پی پال دارن میگم برام افزونه رو از سایت اصلی بخرند. حالا اگه مشکلی برام پیش اومد باید چی کار کنم؟ نمی خوام در مورد قوانین شما یا جوملا رو زیر سوال ببرم، فقط سوال میکنم.
درسته تمام سایت های ارائه افزونه ممکنه زبان انگلیسی داشته باشه ولی همه کاربرا که انگلیسی نمیدونن که!
این که میگین رد مسئولیت نیست، من گفتم رد مسئولیت برای کمک به کاربراست نه رد مسئولیت برای اجرای قوانین یا ...
خوب من هم اگه افزونه ساز باشم مسلما دوست ندارم افزونه هام وارز یا نال شده دست ملت داده بشه و حتی گاها از فروش اونها هم سود زیادی عاید ملت بشه!
خیلی ممنون از دعوتتون، درسته فقط نباید مصرف کننده بود!
موفق باشید و پیروز.
مهدی.
08-07-2012, 10:07 PM
خوشحالم که با یک فردی دارم صحبت میکنم که منطقی برخورد میکنه.
حالا اگه مشکلی برام پیش اومد باید چی کار کنم؟ نمی خوام در مورد قوانین شما یا جوملا رو زیر سوال ببرم، فقط سوال میکنم.
من این مورد رو براتون توضیح میدم، باید از سایت اصلی بپرسید ! به چند دلیل:
ما سورس اون افزونه را در دسترس نداریم
ما نمیدانیم آن افزونه اصول کاریش چی هست و چه پارامترهایی دارد !
شما وقتی کالایی از ایران خودرو یا سایپا میخرید ! انتظار دارید اگر جاییش مشکلی داشت از شرکت هیوندا و میتسوبیشی بپرسید !؟ طبیعتاً به سمند ایران خودرو کارکنان این شرکت و مهندسین آن مسلط هستند ! پس شما بلند نمیشید وقتی میتونید رایگان از ایران خودرو کمک بگیرید ماشینشون رو ببرید ژاپن از مهندسان ژاپنی کمک بگیرید !
این که میگین رد مسئولیت نیست، من گفتم رد مسئولیت برای کمک به کاربراست نه رد مسئولیت برای اجرای قوانین یا ...
یکبار عرض کردم اینکار دقیقاً حفظ مسئولیت هست !
چون هرکسی کار خودش آتیش به انبار خودش ! ما پشتیبانی متن باز و فری سورس هستیم ! نمیتونیم از این دیدگاه خودمان سرپیچی کنیم ! ترجیحاً باید از فری سورس حمایت بیشتری بشه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
omid1783
08-07-2012, 10:15 PM
کاملا درسته، قانع شدم!
ضمن در مورد این جمله:
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
فکر کنم بهتره بگیم فقط خدا تنهاست(البته به معنای یکتا بودن)!!!
پیروز و سربلند باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.