PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال خرابی سایت بدون اینکه تغییری در تنظیمات داده باشم ! لطفا راهنمایی کنید...

4mezrab
08-05-2012, 06:46 PM
درووووووووود

چند روز پیش یکدفعه دیدم هیچ کدوم از دو تا سایتم بالا نمیاد !!!

روی یکی از هاست هام دو تا سایت جوملا نصب کردم توی دو تا پوشه مختلف نه در شاخه اصلی سایت. در واقع صفحه اصلی سایت یه برگه است که بازدید کننده تصمیم می گیره وارد کدوم سایت بشه و سایت های اصلی توی زیر پوشه های فرعی هستند. برای این هاست فایل
.htzaccess رو حذف کردم. مشکل حل شد !

اما برای سایت دیگه ام... که فقط یه هسته جوملا داره با حذف فایل مذکور صفحه اصلی سایت بالا اومد اما وقتی توی هر قسمت سایت بجز صفح اصلی می خواستم برم صفحه بهم ریخته و شلوغ میشد و گاهی هم خطای زیر رو میده :

404 - کامپوننت یافت نشد
شما قادر به مشاهده این صفحه نمیباشید زیرا

an out-of-date bookmark/favourite
یک موتور جستجو در لیست این سایت خارج از تاریخ میباشد
a mis-typed address
شما دارای عدم دسترسی به این صفحه میباشید
منبع درخواست یافت نشد.
هنگام بررسی درخواست شما یک خطا بوجود آمده است.
لطفا بر روی یکی از این صفحات تلاش کنید:

صفحه اصلی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
لطفا پیام خطا را به مدیر سایت گزارش دهید.
کامپوننت یافت نشد

رفتم توی تنظیمات جوملا آدرسهای بهینه برای موتور های جوستجو رو غیر فعال کردم... مشکل تقریبا حل شد... فقط لینکهایی که به خارج سایت هستند باز نمیشن و لینک هایی که دانلود فایل رو فراخوان می کنند !!!

لطفا راهنمایی کنید چکار کنم...
من هیچ تغییراتی در سایت ندادم... حتی وارد محیط مدیریت هم نشده بودم توی این مدت...و یکدفعه این اتفاق افتاد !!!

سپسا از راهنمایی شما

مهدی.
08-07-2012, 03:43 AM
سلام

اطلاعات سی پانل + جوملا را ارسال کنید بررسی میکنم. (در اولین فرصت)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

4mezrab
08-08-2012, 12:33 PM
درود بر شما :)
امکانش هست قدری راهنمایی بفرمائید شاید خودم بتونم ...اینطوری یاد هم میگیرم... هدفم صرفا رفع مشکل نیست بزرگوار...
شاید قدری هم یاد گرفتم...
درود بر شما :)

مهدی.
08-09-2012, 11:48 AM
وقتی مشکل شما قابل شناسایی نیست من چطور راهنمایی کنم !؟

شاید دوستان دیگر بتوانند اینجا راهنمایی کنند !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست