توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال قالبی که میخوام نصب نمیشه کمممممممممممممممممممممک
hotskin
08-06-2012, 03:52 AM
سلام ، دوستان گلم من یه قالب از این لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)دانلود کردم ، اما فایل زیپی که دانلود شد وقتی میزنم نصب کنه پروبلم لودینگ پیج میده ، و فقط یکی از فایلهای زیپ داخل اون نصب میشه که حاوی مشخصات css و . . . هست و و قتی هم که نصب میشه و به صفحه سایت میرم هیچی بالا نمیاره فقط پیغام نات فوند میده ، میشه یکی کمکم کنهههههههههههههههه؟
در ضمن من خیلی تازه واردما ساده کمک کنید لطفا
hotskin
08-06-2012, 04:55 AM
کسی که هنوز جواب نداده اما بزارید روشن ترش کنم : من قالبی که میخوام رو نصب کردم مشکلی هم نداشتم ، روی پیش فرض هم قرار دادم ، اما وقتی وارد صفحه ی سایت میشم فقط این نوشته نمایش داده میشه :
Helix framework not found.
حتی پیش نمایش قالب هم همین طوری میشه یکی کمک کنه بیزحمت
shmata
08-06-2012, 09:43 AM
لینکی که قرار دادید من نتونستم بازش کنم . ولی احتمالا شما سعی کردید بسته quick start رو به جای افزونه ها نصب کنید .
شما اون فایلی که که حاوی source های جوملا هست رو در یک فولدر extract کنید و مانند سیستم مدیریت محتوا جوملا نصب کنید (در مراحل نصب sample data رو هم نصب کنید.)
قالب تون به علاوه تمام افزونه هاش نصب میشه .
hotskin
08-06-2012, 03:11 PM
سلام دوست عزیز ممنون اما من پوشه کوئیک استارت و تمپلیت رو تشخیص میدم و تمپلیت رو نصب میکنم ، منظورتون رو نمیفهمم ، من میرم مدیرت افزونه ها از اونجا نصبش میکنم ، بعد هم میزارمش پیش فرض اشتباهه کارم ؟
jalal_iranian
08-06-2012, 03:19 PM
Helix framework not found
با سلام
فریم ورک helix رو نصب کنید. این فریم ورک رایگانه و برای joomshaper.com هستش.
یا علی
hotskin
08-06-2012, 03:38 PM
مرسی دوست عزیز ، اما این فرم رو از کجا بیارم ؟ و چطور نصبش کنم ؟
hotskin
08-06-2012, 03:42 PM
پیدا کردم از کجا دانلود کنم اما سه نوع هست :
1-
Helix System Plugin (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)2-
Quickstart Pack (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)3-
Template Only (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کدومو نصب کنم ؟
jalal_iranian
08-06-2012, 03:45 PM
اولی رو نصب کنید
hotskin
08-06-2012, 03:54 PM
بسییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییار ممنون آقا جلال ، یه سوال دیگه هم دارم شرمنده .
این دمو رو نگا کن : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
lمن همین قالبو نصب کردم ولی ببین چجوری نمایش میده ! : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چیکار کنم عکسا واسلایدها رو نمایش بده ؟
hotskin
08-06-2012, 06:08 PM
برای فارسی کردن قالب کدوم فایل css رو باید ویرایش کنم ؟
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)ویرایش css/IE7_only.css
ویرایش css/IE7_rtl.css
ویرایش css/css3.css
ویرایش css/custom.css
ویرایش css/joomla.css
ویرایش css/menu.css
ویرایش css/modules.css
ویرایش css/system.css
ویرایش css/template.css
ویرایش css/template_rtl.css
ویرایش css/typography.css
مهدی.
08-07-2012, 01:39 AM
سلام
این تاپیک رو قفل میکنم و به همه دوستان توصیه میکنم یکبار قوانین انجمن را مطالعه کنند و چهار بار از روش بنویسن تا خوب حفظ بشوند !
هم لینک نال (قالب مورد سوال تجاری هستش) اینجا گذاشته شده و هم به سوال رسیدگی شده ! عنوان تاپیک هم که جای بحث داره !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.