توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش طراحی قالب جولا 2.5
hassan.joomla
08-06-2012, 09:06 AM
من می خوام یه قالب طراحی کنم ولی یک مشکل بزرگ دارم و اینم که کد های دقیق جوملا رو نمی دونم
مثلا برای منو سمت راست من تیتر ماژول رو ندارم و نمی تونم استایل اون رو تغییر بدم یا برای main اصلی من کد تیتر یا مطالب بیشتر رو ندارم تا بتونم روی css کار کنم و تغییر بدم
دوستان از کجا این کد ها را بدست بیارم و به کجا نسبت بدم
safajuy
08-06-2012, 09:50 AM
سلام
این آموزش رو مطالعه کنید:
آموزش:طراحی قالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AD%DB%8C_%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8)
طراحی قالب در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7)
موفق باشید
hassan.joomla
08-06-2012, 10:55 AM
سلام
این آموزش رو مطالعه کنید:
آموزش:طراحی قالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AD%DB%8C_%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8)
طراحی قالب در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7)
موفق باشید
دوست عزیز من این مقالات رو خوندم و البته به html و css هم آشنا هستم
قالب رو هم تست کردم و فعال شد.
منظور من اینه که کد های ریز را چگونه و کجا بنویسم
منظورم کد های سر تیتر position ها و سر تیتر مطلب اصلی صفحه یا متن اصلی است که بتونم تو css تغییر ایجاد کنم.
منظورم را متوجه شدید؟
مهدی.
08-07-2012, 04:46 AM
سلام
قالبهای جوملا بر اساس کلاسها و ایدیهایی که در پیکربندی افزونه ها هستند نمایش داده میشوند.
بطور مثال شما یک قالبی برای جوملا طراحی میکنید و در آن از دستورات پوزیشن ماژول و کامپوننت کانتنت استفاده میکنید. از اینجا به بعد دیگه بستگی داره ماژول شما یا کامپوننت کانتنت چطور تعریف شده باشه.
شما میتوانید در پوشه html قالبتون این قالب بندی را ویژه ایجاد کنید.
اما اگر میخواهید بدانید کلاسها و آیدیهایی که در این قالب بندی افزونه های جوملا استفاده شده باید فایلهای مربوطه را از هر افزونه باز کنید و مطالعه کنید و ... . مثلاً وارد components\com_content\views\featured و فایلها را مشاهده کنید ! این قسمت مربوط به صفحات مطالب ویژه شده هست !
اگر سوالی بود حتمآً مطرح فرمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
hassan.joomla
08-09-2012, 10:31 PM
می شه بگید چه جور باید تصویر را که برای پشت ضمینه سر تیتر منو انتخاب کردم کامل به نمایش در بیاد و متن وسط اون باشه
مثلا : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تیتر منو فهرست سمت راست یا چپ عکس پشتش کامل نمایش در می ییاد
kianesfahan
08-10-2012, 01:25 AM
دوست عزیز از فریم ورک ها نیز می توانید استفاده کنید و قالب مد نظر خود را به راحتی طراحی نماید .
موفق باشید .
hassan.joomla
08-10-2012, 02:48 PM
دوست عزیز از فریم ورک ها نیز می توانید استفاده کنید و قالب مد نظر خود را به راحتی طراحی نماید .
موفق باشید .
دوست عزیز من می خوام قالب Yougrids را تغییر بدم
و باید چه گزینه رو تغییر بدم تا به اون چیزی که می خوام برسم؟
و اینکه فریم ورک چیست و چگونه باید با آن قالب طراحی کرد؟
ممنون می شم دوستان کامل توضیح بدن
hassan.joomla
08-10-2012, 11:17 PM
می شه کسی جواب منو بده؟
kianesfahan
08-11-2012, 07:43 AM
دوست عزیز کمی صبور باشید و از ارسال اسپم خودداری فرمائید .
در مورد فریم فورک ها در انجمن و یا نت جستجو کنید . کمی با کد ها اشنایی داشته باشید با فریم ورک های موجود به راحتی می توانید قالب های مد نظر خود را طراحی کنید .
در مورد قالب Yougrids قصد انجام چه تغییری را دارید ؟؟
ادرس سایت را درج کنید و تغییرات مد نظر را بفرماید تا بتوانیم راهنمایی کنیم .
موفق باشید .
hassan.joomla
08-11-2012, 05:44 PM
با چه ویژگی css می تونم عکس پشت زمینه ای که برای تیتر مطالب سمت راست یا چپ استفاده می شه کامل لود بشه و متن وسط آن قرار بگیره
مثل سایت های زیر..
به موقعیت سمت راست و چپ دقت کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
متن دانلود مستند در سمت راست عکس عکس پشت آن کامل لود شده است؟
چی کار کنم عکس تو قالب Yougrids هم کامل لود بشه؟
hassan.joomla
08-12-2012, 03:38 PM
لطفا یکی جواب منو بده
در تکمیل سوالم بگم می خوام مثل قالب زیر
منو سمت چپ و زیر کلمه ورود به سایت کامل عکس نمایش داده بشه و متن ورود به سایت وسط باشه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.