توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال کپی شدن سایتم در سایتهای دیگر
mehrdadkey2
08-06-2012, 07:11 PM
با سلام و عرض ادب
اخیرا بعضی از سایتهارو میبینم که سایت منو تو سایت خودشون کپی کردن
سوال من اینه که چرا همچین کاری رو انجام دادن و چطور میشه جلوی اونو گرفت ؟ لطفا برای امنیت بیشتر سایتم هم اگه راهکاری دارید ذکر کنید . متشکرم
سایت من :
w w w . m o a l e m o n l i n e . i r
سایتهایی که سایت منو کپی کردن :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و ...
سلام
با احترام به اطلاع می رساند که کاری که در سایت
berlinschool.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا
berlin-school.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا
irsib.de (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
شده است کپی کردن سایت نیست
یک فریمی است که آدرس سایت شما در آن فریم گذاشته شده است
به جای اینکه در صفحه ای مستقل اجرا شود در داخل فریم اجرا می شود
و هیچ مشکلی برای امنیت شما ایجاد نمی شود.
ما برای استفاده دانش آموزان و معلمان مدرسه در آن جا لینک داده ایم
ضمنا از شما به خاطر سایت بسیار خوبتان تشکر می کنم .
اگر احساس نگرانی دارید سایت های
مقام معظم رهبری
سفارت جمهوری اسلامی ایران در آلمان
رایزنی فرهنگی
و یا ...
را ملاحظه بفرمایید
اگر راضی نیستید بفرمایید
حذفش کنیم
با تشکر
berlinschool.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
berlin-school.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
irsib.de (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مهدی.
08-07-2012, 05:27 AM
سلام
جای هیچ نگرانی نیست
اتفاقاً ای کاش سایتهای من رو هم اینکار رو باهاش بکنن ! از نظر پیچ رنک به نفع شماست ! :دی
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
mehrdadkey2
08-07-2012, 06:50 AM
ضمن تشکر از توجه شما دوستان عزیز ، چنانچه این مورد مشکل امنیتی ایجاد نمی کند و باعث رشد سایت نیز میشود ما با کمال میل از آن استقبال می کنیم و از این بابت از شما سپاسگزاریم. ولی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> سایت را در هیچ فریمی قرار نداده است و با آدرس خودشان به نمایش گذاشته میشود !؟
موفق باشید
مهدی.
08-07-2012, 09:56 PM
با زدن کنترل+u میتوانید ببنید که از کد iframe استفاده شده و سایت شما در یک فریم نمایش داده میشود ! :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.