توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسترسی به فایل زیپ افزونه از جوملا
bi.bi
08-06-2012, 11:37 PM
با سلام
به هاست یکی از سایت های دسترسی ندارم و فقط یوزر و پسورد ورود به مدیریت جوملا رو دارم.
می خواستم بپرسم آیا راهی است که از مدیریت جوملا به سورس قالب سایت و ماژول دسترسی پیدا کرد و اونها رو روی یه سایت دیگه نصب کنم.
با تشکر
مهدی.
08-07-2012, 01:21 AM
سلام
اگر میتوانید کامپوننتی نصب کنید راهی خواهد بود ! اگر نمیتوانید این امکان بصورت ساده نیست ! :)
کامپوننت مدیریت فایلهای حرفه ای اینکار را میتواند برای شما انجام دهد تا فایلها را بردارید ! دیتابیس رو هم با یک کامپوننت بکاپ گیر از دیتابیس میتونید تهیه کنید !
البته الان دوستان دیگه ای هم هستن که میان راه های خارق العاده دیگه بیان میکن ! خیلی دوست دارن اینکار رو برخی :دی
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
bi.bi
08-07-2012, 09:44 AM
سلام
آقا کامپوننت می تونم نصب کنم، اما از دیتا بیس نمی تونم بکاپ بگیرم.
حالا این کامپونت رو برای جوملا 1.5 از کجا می تونم پیدا کنم؟
مهدی.
08-07-2012, 10:12 PM
از کامپوننتهایی که از دیتابیس بکاپ تهیه میکنند و به ایمیل ارسال میکنند استفاده کنید ! در سایت افزونه های جوملا فارسی دو نمونه معرفی شده است !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
bi.bi
08-08-2012, 12:55 PM
با سلام،
در افزونه های جوملا چیزی پیدا نکردم !!
اگه امکانش است، اسم کامپوننت رو بگید پیداش می کنم.
P30Yaran
08-08-2012, 01:17 PM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
bi.bi
08-09-2012, 01:01 AM
با سلام،
با این افزونه کار کردم، اما دو تا مشکل داشتم که برای ارسال به email آدرس ایمیل رو کجا باید وارد کنم که بک آپ گرفته شده به اونجا send بشه و دوم اینکه اگه بخوام فقط از چند تا ماژو و کامپوننت بک آپ بگیرم چه مار باید کرد.
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.