توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ساخت بانک اطلاعات در ومپ 2.0 قسمت phpmyadmin
ALPHA97
08-07-2012, 07:58 AM
با سلام من اول ومپ 2.2 آخرین ورژن رو نصب کردم ولی در قسمت نمایش سایت به مشکل برخوردم و از عزیزان فرمودند که از ومپ 2.0 استفاده کنم و مشکل نمایش سایت درست شد و حالا به مشکل ساخت بانک اطلاعاتی با phpmyadmin برخورد کردم یعنی این ارور لعنتی (با عرض پوزش) HTTP 403 FORBIDEN فقط عزیزان یه چند روزی که درگیر این مشکل بودم و عجله دارم لطف کنید ...
ALPHA97
08-07-2012, 03:05 PM
از برادر ها کسی نیست جواب ما رو بده .................................................. ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهدی.
08-07-2012, 09:43 PM
سلام
دوست عزیز لطفاً تنها در یک تاپیک سوال خود را پیگیری کنید ! در صورت بی توجهی شما به قوانین با شما برخورد خواهد شد ! لطفاً قوانین را یکبار برای همیشه مطالعه فرمایید !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>پیام-خطای-<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>یعنی-چی؟?p=217666#post217666
با تشکر
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.