PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال چگونه background قالب رو عوض کنیم؟

alonedarki
08-07-2012, 11:25 AM
چگونه background قالب رو عوض کنیم؟
سلام .. به خدا - به پیر - به پیغمبر پشتم نبود .... توروخدااااااا قفلش نکنییییید

:D سلام میخوام Background قالبم رو تعویض کنم و همچنین میخوام وقتی صفحه ها رو با اسکرول بالا و پایین میکنیم Background تغیر نکنه
یعنی background ثابت بمونه ولی سایت قابل حرکت باشه
--------
و اگر ممکنه به سایت من برید و در مورد Jcomment راهنماییم کنید
در این مورد میخوام comment هایی که اعضای سایت اراعه میدن و ادمین تاعید میکنه رو عمومی ها نبینند:clap:
تو قسمت Permision هم رفتم عمومی رو هییییییچییییی دسترسی بهشون ندادم
و چگونه میتونم icon بالای سایتمو تغیر بدم؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سپاس فراوان از فروم خوب شما
یا علی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Blade
08-07-2012, 03:26 PM
سلام دوست عزیز.
بک گروند سایتتون این آدرسه: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
شما یه بک گروند جدید و همنام بساز و در مسیر قبلی جایگزینش کن!
آیکون بالای سایتت هم بهش میگن faveicon.سرچ کنی به جواب میرسی.
از روش قبلی استفاده کن.آدرس فیوآیکون الان شما <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تو گوگل سرچ کنید فیو آیکون مورد نظر رو پیدا کردید در مسیر ذکر شده جایگزین کنید:bc:

alonedarki
08-07-2012, 03:52 PM
تو گوگل سرچ کنید فیو آیکون مورد نظر رو پیدا کردید در مسیر ذکر شده جایگزین کنید:bc:

سلام مرسی دوست عزیز - میدونم جایگذین با فایل همنام چطور کار میکنه
من میخوام وقتی صفحه رو بالا و پایین میکنم بک گراند ثابت باشه:rose:

alonedarki
08-07-2012, 04:46 PM
سلام دوست عزیز.

میخوام background وب سایتم مثل این سایت بشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> لطفا کمممممممممممممممممک :sad:

مهدی.
08-07-2012, 10:24 PM
سلام

من الان دیدم تصویر ثابت داشتید !

مشکلتون آِیا حل شده ؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

alonedarki
08-08-2012, 06:49 AM
دوسیان مشکل backgroundam حل شد .... البطه به لطف دوستان خوب جوملا
اگه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اینم شاه کار کمک کردن بچه های این فروم بییییییییییییییییییینظییی یییییییر