ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرقه نمایش دادن نام سایت به شکل زیر

astalavish
08-09-2012, 08:58 AM
می خواستم بدونم چگونه می شود نام سایت د تمام صفحات به این شکل باشد مثلا
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نه این شکلی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

takab1
08-09-2012, 09:03 AM
واضحتر بگین لطفا یعنی میخواین پسوند آخر رو حذف کنید اگه بخواید پسوند رو حذف کنید توی تنظیمات کلی جوملا بخش سئو میتونید این کارو بکنید

astalavish
08-10-2012, 08:06 AM
با تشکر از جواب منظورم این است که می خواهم کاربر سایتم در هر صفحه ای که باشد فقط آدرس سایتم را ببیند . مثلا آدرس سایت من <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> است و می خواهم کاربر تو هر صفحه ای که رفت فقط این جمله در آدرس بار نمایش داده شود .

mohammad973
08-10-2012, 08:35 AM
دوست من ، هر صفحه ای یک آدرسی داره که بشه اونو لینک کرد . و موقع دسترسی به اون صفحه ، باید لینک در آدرس بار درج بشه تا همون صفحه بیاد ! اون چیزی که شما در ادامه آدرس میبینی ، همون لینک منوها یا صفحاتیه که باز میکنی ! این کار برای آدرس بار به نظر من نشدنیه ! ولی اگر بخواهید اسم سایتتون در تمام تب های مرورگر درج بشه (نه آدرس بار) این شدنی باید باشه .