PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کامپوننت EasyDiscuss

m.lover
08-09-2012, 06:21 PM
دوستان من کامپوننت EasyDiscuss رو نصب کردم و هیچ اروری هم نداد فقط لینکش رو که کلیک میکنم نشونش نمیده در حالی که رو لوکال که نصب کردم درست جواب داد جوملا لوکالم 2.5.4 هست ولی مال سایت اصلیم 2.5.6 هستاینم صفحه ای که باید این کامپوننت رو نشون بده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)ورژن این کامپوننت 2.0.3797 هست در حالی که آخرین نسخه 2.0.3945 هست ولی تجاریه و نمیشه دانلود کرد اگه شما نسخه دانلودی اون رو میدونید بهم معرفی کنیداگه هم که نه یه کامپ.ننت شبیه همین که بشه توش به کاربران امتیاز و مدال داد و ترجیحا فارسی هم باشه معرفی کنید.

Mostafa3D
08-09-2012, 07:13 PM
اول اینکه کامپوننت تجاریه و من نمیتونم کمکی بهتون بکنم
در ضمن احتمالا شما این کامپوننت رو از سایت های وارز دانلود کردید و به احتمال خیلی زیاد در فایلهای این کامپوننت الان تعداد زیادی کد مخرب وجود داره .

پیشنهاد از طرف من

1- از سایتهای وارز اینگونه کامپوننت های تجاری رو دانلود و استفاده نکنید
2- در صورتی که چاره ای نداشتید داخل کامپوننت تک تک فایل ها و خط به خط کد ها رو بررسی کنید و بعد بر روی سایتی که آپ هست نصب کنید !

m.lover
08-09-2012, 07:37 PM
خوب اگه میشه یه کامپوننت مجانی و شبیه به این بهم معرفی کنید

Mostafa3D
08-09-2012, 07:43 PM
خوب اگه میشه یه کامپوننت مجانی و شبیه به این بهم معرفی کنید

توی JED باید بگردید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشی

m.lover
08-09-2012, 08:14 PM
همگی تجاری بودن

Mostafa3D
08-09-2012, 08:23 PM
همگی تجاری بودن

البته ببینید من مدافع قوانین کپی رایت نیستم ولی برای استفاده از اینگونه افزونه ها مواظب باشید چون خودم تجربه هک شدن چندین سایتم رو دارم
موفق باشید

m.lover
08-10-2012, 05:21 PM
این ارور ها میده میشه بگید راه حلی دارن؟
Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 58

Fatal error: Call to undefined method JFilterOutput::stringURLUnicodeSlug() in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 139